NOVI DETALJI: Dragan Đurić udario automobilom Tijanu, skinuo je i ubio!

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanovič izneo je nove detalje o monstruoznom ubistvu Tijane Jurić. On je rekao da je Dragan Đurić (34) prvo automobilom udario Tijanu, a potom je skinuo i ubio

  • 36
Nebojša Stefanović - Tijana Jurić,

Foto: Milena Đorđević, Facebook/Tijana Juric

Jutros je pronađeno beživotno telo Tijane Jurić, koju je po poslednjim informacijama ubio muškarac Dragan Đurić (34), po zanimanju mesar. Odmah po saznanju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok, na lice mesta.

 

- Naše nade se nisu obistinile da ćemo Tijanu videti živu, ali dobro da je policija uhapsila počinioca dela. Zbog ovakvog monstruma mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu. Izgleda da naš narod nije bio spreman na tekovine evropske civilizacije kada smo ukinuli smrtnu kaznu - rekao je ministar policije i dodao:

 

"Sinoć smo obišli mesto gde je Tijana ubijana i radi se o Draganu Đuriću iz Surčina, on je bio u Bajmuku, udario je svojim vozilom, ona je bila povređena, on ju je uhvatio za vrat, ubacio u vozilo, odveo u atar i tu je ubijena. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na 10 km od Sombora i pored puta zakopao zemljom koju je imao u gepeku od ranije. Obdukcija će utvrditi da li je Tijana bila silovana."

 

 

- Počinioca smo našli u Surčinu u svojoj mesari gde je mirno sekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja,a posle dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio - rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metra i težak preko 100 kilograma.

 

Telo je pronađeno na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku, javio je “RTS”.

 

Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji su, prema izjavi majke, pripadali devojčici.

 

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.

 

Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao “prioritet nad svim prioritetima”.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidikovac

    7. avgust 2014 | 10:48

    Nadamo se da cete sad naci i ubicu decka sa Brankovog mosta...Da vas podsetim,na Brankovom mostu postoje KAMERE! Ako za voznju u zutoj traci momentalno stize kazna na kucnu adresu,kao da si pocinio zlocin,sta vas onda sprecava da i njega pronadjete?

  • Hm

    7. avgust 2014 | 11:07

    A i sta ce mu zemlja u gepeku od ranije? Ne bi me cudilo da mu ovo nije prvi put da tako nesto radi...ozbiljno je poremecen! Ko zna koliko takvih ubistava se ni ne otkrije...

  • Dukiiii

    7. avgust 2014 | 11:14

    Ko jos nosi zemlju u gepeku?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA