UBICA PRIZNAO: Zadavio sam Tijanu duksericom koju je nosila drugarici!

Prema monstrumovim rečima, vriska i zapomaganje su ga toliko nervirali da je zaustavio automobil, ponovo udario Tijanu u glavu, a zatim je uzeo duksericu koju je na dan svog nestanka nosila da vrati drugarici (a u trenutku ubistva nosila oko vrata) i zadavio je

  • 17
Tijana Jurić, Dragan Đurić Printskrin: Youtube/SuRTVCity, Facebook/Dragan Djuric

Dragan Đurić koji je ubio Tijanu Jurić (15) u svom iskazu u policiji priznao je, da je devojčicu zadavio duksericom koju je te kobne večeri nosila da vrati svojoj drugarici.

Ubica je ispričao da je udario Tijanu i tako onesvešćenu ubacio u automobil. Tokom vožnje, kako je rekao, Tijana se probudila i počela da vrišti i tražila je da je pusti napolje. Pretila je policijom.

Prema monstrumovim rečima, vriska i zapomaganje su ga toliko nervirali da je zaustavio automobil, ponovo udario Tijanu u glavu, a zatim je uzeo duksericu koju je na dan svog nestanka nosila da vrati drugarici (a u trenutku ubistva nosila oko vrata), i zadavio je, prenosi "Kurir".

U nastavku iskaza Đurić je rekao da je sa Tijane skinuo garederobu i prebacio telo sa zadnjeg sedišta u gepek gde se nalazio džak sa humusom za cveće.

Monstrum je ispričao policajcima da je nastavio da vozi, da bi u jednom trenutku odlučio da krene prema Somboru, zatim je zaustavio vozilo na pustom mestu, izvukao telo i zakopao ga.

Đurić je na poligrafu pao na svim pitanjima, a policiji je pokazao mesto gde je zakopao Tijanu i tom prilikom nije pokazivao nikakvo kajanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bin

    8. avgust 2014 | 18:10

    Mislio sam da je ubio zbog toga sto je udario kolima i nije hteo da ide u zatvor, sad vidim koliki je tek on monstrum. Neka neki stariji covek zamisli kako bi njemu bilo da ga udari neki covek kolima i kasnije muci kao on nju, koju bi traumu imao u tom trenutku, ali je ona i pored svega toga i dalje pokusavala nesto, tuzno ..

  • uzas

    8. avgust 2014 | 17:16

    a sta je sa njom nameravao kad ju je onesvescenu pokupio u kola? zasto je nije hospitalizovao?

  • SRBIN

    8. avgust 2014 | 22:44

    Molim policiju ukoliko već nije da: 1. Ispita da li mu je ovo prvi slučaj? Monstrum ima 34 godine i način na koji je sve uradio mi uliva neku groznu jezdu da je on serijski silovatelj, ubica, predator... 2. Da se ispita da li je u nekoj sekti. 3. Da se ispita zašto je lagao da ju je udario jer ako nije možda štiti još nekoga? 4. Telefon u medijima su rekli da je lociran 2km od granice pa zatim 15 km u Mađarskoj...to bi isto trebalo otkriti odkuda bačen telefon iz vozila u pokretu kod granice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA