MISURI U PLAMENU: Pljačkali, demolirali i krali zbog ubijenog tinejdžera!

Nemiri su izbili u nedelju uveče, kada je hiljade građana izašlo na ulicu da na mestu gde je 18-godišnji Majkl Braun ubijen upale sveću. Gradonačelnik Džejms Nouls pozvao je na smirivanje situacije

  • 9

Uznemireni i besni zbog ubistva osamnaestogodišnjaka, ljudi su pljačkali prodavnice, demolirali automobile i radnje, i palili zgrade kada je policija pokušala da reaguje blokirajući nekoliko ulica u oblasti Sent Louis, javlja Bi-Bi-Si.

Nemiri su izbili u nedelju uveče, kada je hiljade građana izašlo na ulicu da na mestu gde je Braun ubijen upale sveću. Gradonačelnik Džejms Nouls pozvao je na smirivanje situacije.

Policijski zvaničnici kažu da je osamnaestogodišnji Majkl Braun, ubijen je iz vatrenog oružja u subotu popodne u crnačkom predgrađu, Ferguson.

Braun je pogođen nekoliko puta posle borbe u policijskom automobilu, potvrdili su policajci. Policijski inspektor Džon Belmar rekao je da je do pucnjave došlo nakon što je policajac naišao na dva mladića na ulici. Jedan od njih bio je Majkl Barun.

Belmar je naveo kako je jedan od muškaraca gurnuo policajca u policijski auto, i da je tako započela borba. Dodaje kako je najmanje jedan hitac ispaljen iz pištolja policajca unutar policijskog automobila.

Nadležni kažu da još uvek pokušavaju da razjasne šta se tačno dogodilo u vozilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Team

    11. avgust 2014 | 18:39

    Obama da zastiti crnu bracu od extremizma,dali treba crna braca iz Getoa da te uce tome.Ovako pocinje gradjanski rat.

  • ZORAN

    11. avgust 2014 | 23:22

    Dodje i vama crni petak,pokoriste i ubiste pola sveta...svo zlo dolazi iz SAD .Dok vama ne smrkne drugima nemože da svane .

  • Tutor

    11. avgust 2014 | 21:40

    Ako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA