DRAMA U NOVOM SADU: Majka skočila sa terase, otac pretio da će se ubiti zajedno sa detetom u rukama!

Danica Ruter (42) je skočila sa zgrade nakon svađe sa suprugom Radetom Ruterom (34), koji je nakon skoka supruge i sam pretio da će da se baci sa zgrade sa dvogodišnjim sinom

  • 15

U Dositejevoj ulici u Novom Sadu, Danica Ruter (42) je pod summnjivum okolnostuma pala sa terase stana koji se nalazu na drugom spratu.

Žena je sa teškim telesnim povredama prevezena u KBC Vojvodina.

Njen suprug Danijel Ruter je na terasi stana, sa njihovim dvogodišnjim sinom Aleksandrom, pretio da će dete da baci ako mu neko priđe. Na licu mesta bili su vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Muškarac je odustao od skoka nakon 45 minuta pregovaranja sa policijom koja ga je zatim uhapsila.

Kako prenosi "Radio 021", žena je skočila nakon svađe sa suprugom, koji je nakon skoka supruge i sam pretio da će da se baci sa zgrade sa dvogodišnjim sinom.

Bračni par romske nacionalnosti se često svađao, a prema tvrdnjama komšija, muškarac je bio alkoholičar i često je tukao suprugu. Ona se poslednjih nedelju dana krila kod komšije, a danas kad se vratila kući, usledila je nova svađa i večerašnji incident.

(E. T./ Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malis

    13. avgust 2014 | 22:09

    Nikada ne birajte stariju partnerku od sebe,to donosi nesrecu muskarcu

  • fau2

    13. avgust 2014 | 21:15

    Tek nas ceka chaos....

  • Mina

    13. avgust 2014 | 23:31

    Sta mu je dete krivo da je hteo da skoci sa malim detetom. Pod hitno mu oduzeti dete. A bog nek je u pomoci majci da prezivi treba detetu. Molimo.se za nju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA