BUDITE I VI VLASNIK FIRME: 502 preduzeća od danas na prodaji!

Kako je saopšteno iz Agencije za privatizaciju, obaveštenje o Javnom pozivu će istovremeno biti objavljeno u renomiranom časopisu "Fajnenšel Tajms" i nacionalnim sredstvima javnog informisanja

  • 4

Agencija za privatizaciju će danas na svojoj internet stranici www.priv.rs objaviti javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti investitora za privatizaciju 502 preduzeća sa zavisnim privrednim društvima, u skladu sa novim Zakonom privatizaciji, koji je u sredu stupio na snagu.

Kako je saopšteno iz Agencije za privatizaciju, obaveštenje o Javnom pozivu će istovremeno biti objavljeno u renomiranom časopisu "Fajnenšel Tajms" (Financial Times) i nacionalnim sredstvima javnog informisanja.

Javni poziv će se odnositi i na preduzeća iz delatnosti javnog informisanja i komunikacija, koja se privatizuju u skladu sa novim Zakonom o javnom informisanju.

Agencija za privatizaciju neće objaviti javni poziv za preduzeća koja zapošljavaju osobe sa invaliditetom i preduzeća iz odbrambene industrije, s obzirom da su ovi subjekti u skladu sa Zakonom o privatizaciji trenutno izuzeti iz postupka privatizacije, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziks

    15. avgust 2014 | 10:10

    A sta ve biti sa preduzecima koja zaposljavaju osobe sa invaliditetom posto skoro nemaju za hleb da daju radnicima kao sto je recimo Stamparija Kosmos d.o.o. Beograd gde radnicima duguju plate od marta 2014. ?

  • Nn

    15. avgust 2014 | 09:07

    Nekada se govorilo ode sve na dobos....a sada privatizacija...

  • Dare

    15. avgust 2014 | 09:57

    Vlada bi trebalo da stavi na sajt koliko I koje su to firme pa svaku navede broj radnika dugovi poverioci broj radnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA