Određen pritvor taksisti koji je pomogao ubici Luke Jovanovića!

Pritvor je određen na predlog Trećeg javnog tužilaštva zbog opasnosti da bi vozač taksija mogao da utiče na svedoke

  • 26

Istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana Saši Jankoviću, taksisti koji je pomogao Marku Milićevu da pobegne nakon što je zgazio Luku Jovanovića na Brankovom mostu.

Pritvor je određen na predlog Trećeg javnog tužilaštva zbog opasnosti da bi Janković mogao da utiče na svedoke.

Prvoosumnjičeni Marko Milićev je nakon saobraćajne nesreće na Brankovom mostu odvezao automobil do splava "Freestyler". Tu je zaustavio taksi vozilo za čijim volanom je bio Saša Janković.

U taksi su, iz "mini morisa", tada prešli Nikola Lepen, Dana Manevski, Tamara Bogdanović i Milica Novaković, a Milićev je rekao taksisti da krene za njim.

Nakon vožnje kroz grad i zaustavljanja na Zvezdari nedaleko od Gradske bolnice, Milićev je dao taksisti novac i rekao mu da "zaboravi sve", odnosno da "nista nije čuo i video".

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    18. avgust 2014 | 23:41

    Baš lepo, 7 svedoka i svi ćute i pokrivaju ubicu! Da li imaju duše?! Objavite i njihove slike da svi znamo o kakvoj bagri i šljamu se radi!

  • zoran

    19. avgust 2014 | 00:28

    Daš taksisti 1000 i kažeš: Prati ona kola, ili Slediće nas ona kola! Čovek za novac radi svoj posao. I u čemu je tu prekršaj taksiste koji ne poznaje putnike i ne zna šta su radili i gde su bili pre 5 minuta?

  • Bivsi debeli

    19. avgust 2014 | 00:02

    A sta je sa svjedokom, koji je stajao na stajalistu, koji se javio poslije 20 dana.I koji je izjavio da je vozac bio sam.U stvari to je bio, po novinama jedini svjedok.Naravno i njemu krivicna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA