SRBI, GLASAJTE DA POBEDIMO: Naša markica u izboru za najlepšu u Evropi!

Glasanje na portalu "Post Evrope“ traje do 31. avgusta 2014. Potrebno je da na stranici "posteurop.org/europa2014", unesete Vaše ime i prezime, grad i državu odakle glasate i date svoj glas klikom na kružić pored prigodne poštanske marke za koju ste se odlučili i potvrdom na poziciji "Vote” u podnožju strane

  • 19

Post Evropa”, najveća međunarodna poštanska organizacija, organizuje izbor za najlepšu poštansku marku na temu EVROPA „Nacionalni muzički instrumenti”.

Najlepša marka Evrope bira se preko interneta, po principu „jedan registrovani glasač – jedan glas”. Glasanje na portalu „Post Evrope“ traje do 31. avgusta 2014 godine.

Među kandidatima je i marka Pošte Srbije nominalne vrednosti 74 dinara, koja prikazuje tradicionalni muzički instrument Srbije – gajde. Autor idejno-likovnog rešenja je akademski slikar-grafičar Nadežda Skočajić.

Potrebno je da na stranici do koje vodi ovaj link, unesete Vaše ime i prezime, grad i državu odakle glasate i date svoj glas klikom na kružić pored prigodne poštanske marke za koju ste se odlučili i potvrdom na poziciji „Vote” u podnožju strane.

Rezultati glasanja, kao i odluka stručnog žirija, biće zvanično objavljeni 24. septembra na plenarnom zasedanju „Post Evrope” u San Marinu.

Glasajte, hajde da pomognemo da pobedi naša markica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    20. avgust 2014 | 17:38

    pa kad bude na markici dečak sa šajkačom i frulom ili harmonikom onda da se glasa

  • Pih

    20. avgust 2014 | 17:48

    Ruzna je...zesce. Zasto nije postojao otvoren konkurs, pa da vidite kreativnost nasih ljudi?!

  • Srbin Južnjak

    20. avgust 2014 | 17:59

    Bravo za gajde i za nošnju iz Istočne i Južne Srbije!!! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA