DOKLE VIŠE? Nestala još jedna devojčica iz Beograda (FOTO)

Marina Stojanović iz Beograda je u utorak ujutru izašla do prodavnice da pomogne svojim roditeljima u nabavci i od tada joj se gubi svaki trag

  • 70

Marina Stojanović (17), koja je nestala pre četiri dana, poslednji put je viđena u utorak ujutru, u beogradskom naselju Voždovac, u ulici Cvijetanova Ćuprija.

Marina je u utorak izašla do prodavnice i od tada joj se gubi svaki trag. Učenica druge godine srednje Trgovačke škole u Beogradu nije imala običaj da ode iz kuće, a da se ne javi svojim roditeljima, rekao je njen otac Igor Stojanović za Telegraf.

Otac je i prijavio nestanak, nakon što je više puta bezuspešno pokušavao da telefonom stupi u kontakt sa ćerkom. Policija je uspela da telefon locira kod Starog sajmišta.

Stojanović sumnja da je patrola otišla na lice mesta, a najviše je ogorčen izjavom policije da će ponovo moći da lociraju kretanje devojčice tek kada telefon bude aktiviran.

- Mog deteta nema četvrti dan, a oni mi kažu da će čekati da se njen telefon opet upali da bi je ponovo locirali - kaže Stojanović i dodaje da mu je naglašeno da se ne meša u posao policije.

Stojanović je zabrinut, jer je Marinin telefon ugašen već dva dana i nema izgleda da se ponovo upali.

Marina Stojanović ima mlađu sestru (13) i brata koji se rodio pre 15 dana. Kako je otac bio u bolnici, a majka se kod kuće starala o novorođenčetu, Marina je izašla do prodavnice da pomogne svojim roditeljima u nabavci.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o devojčici, molimo vas da odmah prijavite policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    23. avgust 2014 | 11:34

    Od kako je Tijanin nestanak podigao buru u javnosti, poceli smo da obracamo paznju na to, inace to nije nesto sto se dogadja sada, vec je oduvek prisutno u drustvu. Mlade devojke su veoma lak i pozeljan plen raznim grupama ljudi, pocev od "mladozenja", preko manijaka, do trgovaca belim robljem. Takodje tinejdzeri u tim godinama cesto odluce da se odmetnu od kuce i porodice. Zato neka se niko ne cudi, nego neka policija efikasno radi, a svaki nestanak mediji treba da objave jer mediji zato i sluze.

  • Afrodita

    23. avgust 2014 | 11:32

    Gospode Bože, pocinjem da se plašim za sebe, sta ako je ovo trgovina belim robljem, a sta ako iza njih stoji policija. Bože treba se čuvati, ni u sred bela dana ne možeš do prodavnice da odeš. Devojčice čuvajte se, pazite kuda se krećete, obratite pažnju dal vas neko prati. Nabavite neki suzavac, ili običan dezodorans. Ovo je strašno.

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    23. avgust 2014 | 11:10

    Facebook ---Svako u svakom trenutku može da zna gde ste.. ..manijaci ne moraju da se šunjaju po mraku. .....a manijak ni ne zna da je manijak, samom sebi je normalan. Devojčice pazite s kime sedate u auto. Na FACEBOOKu treba uvesti pravilo jedan korisnik-jedan profil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA