OTAC UBICE IZ NIŠKOG ZATVORA: Što ne ubih sina, bar bi snaja bila živa!

Ljuba Milovanović je objasnio da je njegov sin bio problematičan još u osnovnoj školi, kada je počeo da se drogira i kada se oteo kontroli

  • 18

Ljuba Milovanović, otac Ivana Milovanovića koji je u KPZ u Nišu ubio svoju suprugu, izjavo je da je Ivan uvek bio surov sa svima. Roditelje je izbacio iz kuće, svoju suprugu Bojanu Bačević je godinama maltretirao i tukao.

- Ne znam zašto mu je išla u posetu kad joj je pretio. Bolje da sam ja njega zadavio zbog sveg zla koje je naneo u porodici, bar bi Bojana danas bila živa - izjavio je očajni otac ubice, koji zbog sina pije hrpu lekova.

On je objasnio da je Ivan bio problematičan još u osnovnoj školi, kada je počeo da se drogira i oteo se kontroli.

Snaju je nakon razvoda sa njegovim sinom primio da sa svojom ćerkom živi u njihovoj kući, budući da je Ivan većinu vremena provodio u zatvoru. Ovo mu je bila četvrta kazna zaredom, ovog puta 3 i po godine, zbog droge.

Bojanina sestra bliznakinja, Bobana Radić, kaže da je Ivan bio ljubomoran jer je Bojana želela da ide u Nemačku i povede sa sobom njihovu osmogodišnju ćerku.

Prema njenim rečima, on je to znao i već joj je pretio smrću. Čak je i dete pozvao telefonom i rekako joj da će joć ubiti mamu. Niko ga nije shvatao ozbiljno.

Ivan je nakon zločina izjavio da je zvao Bojanu da mu dođe u posetu napisavši pismo njenoj sestri. Kada su se videli vodili su ljubav, a potom mu je ona iznela ideju o selidbi u Nemačku, što on nije nikako mogao da podnese.

- Nešto mi je puklo u glavi i počeo sam da je stežem sve dok nije izdahnula. Odmah sam shvatio da mi to nije trebalo, ali nema veze - izjavio je bezosećajni Milovanović, bez trunke kajanja.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemun

    24. avgust 2014 | 10:39

    Sad do kraja zivota zatvor

  • pavle

    24. avgust 2014 | 10:49

    Po kom to zakonu bivsa zena moze da dolazi u bracne posete. Hoce li neko da odgovara za ovaj propust.

  • R

    24. avgust 2014 | 10:40

    Kakvog je trazila takvog je i nasla ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA