Politički funkcioner oborio biciklistu na pešačkom

Miroslav Parović, funkcioner Treće Srbije, priveden je zbog sumnje da je na pešačkom prelazu svojim automobilom udario 83-godišnjeg čoveka na biciklu. Povređni biciklista još uvek je na dijagnostici u Urgentnom centru Klininičkog centra Vojvodine

  • 11

Saobraćajna policija Novog Sada privela je funkcionera Treće Srbije Miroslava Parovića zbog sumnje da je danas oko 12 časova na pešačkom prelazu kolima udario 83-godišnjeg čoveka.

Kako prenosi "Radio 021", nezgoda se dogodila na uglu Somborskog bulevara i ulice Ilariona Ruvaraca na Telepu, a biciklista je prebačen u Urgentni centar Klininičkog centra Vojvodine (KCV).

Povređni biciklista na dijagnostici i da će kasnije saopštiti u kakvom je zdravstvenom stanju kažu u KCV-u.

Svedoci su ispričali da je dekica prelazio pešački kada je na njega naleteo "seat". Prema njihovim rečima, povređeni biciklista je nakon udesa bio svestan, a vozač automobila je sačekao policiju koja je obavila uviđaj.

Nakon sudara, Parovićev seat je ostao nedaleko od raskrsnice, a policija ga je odvela na vađenje krvi. Utvrđeno je da nije pio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    26. avgust 2014 | 15:05

    Pa sta ocete,covek je ispao fer,mogao je da pobegne?

  • Zoran

    26. avgust 2014 | 17:47

    Zasto stoji funkcioner on je ucesnik saobracaja a dali je doktor profesor inzinjer to je nebitno pravila mora svi da postujemo

  • Weber S

    26. avgust 2014 | 15:29

    Sta trazi biciklista na pesackom??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA