Podigli tramvaj da bi spasli zaglavljenu devojčicu! (VIDEO)

Više od 30 putnika i prolaznika pritrčalo je u pomoć i golim rukama pomerilo tramvaj sa devojčice, koja je ubrzo prebačena u bolnicu gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede

  • 2

Tinejdžerka iz Dablina doživela je nesreću prilikom izlaska iz tramvaja, kada joj je noga ostala zaglavljena između između ovog prevoznog sredstva i trotoara.

Incident se desio na tramvajskoj stanici Džervis Strit šoping centra, gde je pažnju slučajnih prolaznika privukao jecaj devojčice koju su obuzeli strah i bol.

Lukas Pigula, jedan od prolaznika, snimio je ceo događaj i na taj način poslao svetu poruku o tome koliku zapravo snagu ima ljudska solidarnost.

Više od 30 putnika i prolaznika pritrčalo je u pomoć i golim rukama pomerilo tramvaj sa devojčice, koja je ubrzo prebačena u bolnicu gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede.

Zahvaljujući svih ovim ljudima, devojčica je izbegla strašnu sudbinu, koja je već nekoliko puta umotala stanovnike Dablina u crno.

Naime, u ovom gradu nisu retke nezgode sa tramvajima,a do sada su se desila čak četiri smrtna ishoda.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA