ŽELIM DA KOLJEM HRIŠĆANE TUPIM NOŽEM: Majka dvoje dece napustila sve i otišla u džihad

Sali Džons (45), žena iz Velike Britanije, promenila je veru, napustila je svoju decu i zemlju i otišla u Siriju gde se priključila ekstremistima Islamske države

  • 67

Britanka Sali Džons (45) iz Čatama, napustila je svoje dvoje dece, promenila je veru i otišla u Siriju gde se priključila ekstremistima Islamske države. Džonsova, koja je promenila ime u Sakina Husain, aktivna je na društvenim mrežama gde ostavlja preteće poruke.

U jednoj od poruka na Tviteru ona je napisala kako želi da "odseca glave hrišćanima sa tupim nožem".

Veruje se da se ona udala se za jednog od, takođe preobraćenih Britanaca, koji su direktno učestvovali u odrubljivanju glave američkom novinaru Džejmsu Foliju.Pretpostavlja se da se Džonsova nalazi u gradu Raka u Siriji, jakom uporištu džihadista Islamske države.

Inače, ona je u Velikoj Britaniji 90-ih godina prošlog veka bila i član ženskog rok benda. Njena porodica šokirana je odlukom da Sali promeni veru, napusti svoju decu i ode u Siriju.

- Sve ovo je veoma uznemirujuće i nesrećno vreme za moju porodicu - rekao je njen brat Patrik. On je dodao i da se Sali zaljubila u mladog Britanca, koji je promenio ime u Junaid Husain (20) i da je sa njim otišla u Siriju.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado-KO

    2. septembar 2014 | 17:36

    Koga ces ti kad si takva, nesretnice anoreksicna? Ne mozes uzet noz ni da namazes pastetu, a kamoli da nekoga skratis za glavu. Pi!

  • Strsljen

    2. septembar 2014 | 16:51

    Hoćeš klačeš nego šta ćeš..Hahaaa..sretan put..i želim ti što skorije vidjenje sa Alhom..mislim kad ga toliko voliš bio bi dobro da se sastanes sa njim preko reda..da ne zaboravi povesti dečka :)

  • Alek

    2. septembar 2014 | 18:54

    Mi hriscani zelimo da te j....o sve dok te ne prosvetlimo i ponovo budes normalna..posao nije lak trebace nam tone viagre jer si ruzna kao akrep

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA