Uhapšen žandarm iz Niša, osumnjičen da je ubio pristalicu Radovana Karadžića!

Policija je uhapsila pripadnika Žandarmerije Nikicu Ristića, osumnjičenog za ubistvo Ranka Panića (41) iz Mladenovca koji je preminuo 15. avgusta 2008. od posledica jakog udarca u stomak, od koga mu je puklo debelo crevo, što je prouzrokovalo zapaljenje i pucanje trbušne maramice

  • 81
Ranko Panić Foto: MUP

Policija je tokom dana uhapsila Nikicu Ristića, osumnjičenog za ubistvo Ranka Panića (41) iz Mladenovca, 29. jula 2008. u Beogradu tokom protestnog mitinga SRS zbog hapšenja Radovana Karadžića. Osumnjičeni je pripadnik Žandarmerije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Panić je preminuo je 15. avgusta 2008. godine, pošto je primljen u u Urgentni centar s teškim povredama, prenosi "Kurir".

Obdukcijom je utvrđeno da je umro od posledica jakog udarca u stomak, od koga mu je puklo debelo crevo, što je prouzrokovalo zapaljenje i pucanje trbušne maramice. Sve je to ubrzo dovelo do sepse, posle čega je preminuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    8. septembar 2014 | 19:22

    Opet zandarm umesan u ubistvo? I to ni manje ni vise nego Srbina? Ma nemoguce! Ajde dole na granicu, pa se obracunavajte sa sumokradicama!

  • DD

    8. septembar 2014 | 19:07

    ZA TO DJUBRE POSEBAN TRETMAN.

  • Drina bez filtera

    8. septembar 2014 | 19:08

    Ubijaju srpske radikale ali nemogu ubiti viziju vojvode seselja žandarmerija ima posla u raskoj i pcinjskog okrugu a ne da ubija naljbolje srpske sinove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA