MILIĆEV UDARIO LUKU, PA REKAO: Nema veze, idemo dalje!

Na snimku koji je zabeležen tokom kobne vožnje preko Brankovog mosta, kada je "mini kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića, čuje i glas Bojane Petrović koja kaže: "Polakce, polakce"

  • 21

Na snimku koji je zabeležen telefonom Milice Novaković čuje se kako neko u "mini kantrimenu" koji je usmrtio Luku Jovanovića govori: "Udarili smo! Nema veze, sve je OK, idemo dalje, idemo dalje!", dok su se  pozadini čuli graja, smeh i glasna muzika.

Na snimku se čuje i glas Bojane Petrović koja kaže: "Polakce, polakce", što je ona i potvrdila, piše "Kurir".

- Tačno je, to je moj glas, ali uopšte se ne sećam da smo se snimali ili fotografisali, bila sam pijana - rekla je Petrović tokom saslušanja u tužilaštvu tokom kog je priznala da je Marko Milićev sedeo za volanom.

Posle udarca primetila je i da su dve devojke kraj nje krvave, kao i da je na automobilu razbijeno zadnje staklo.

Bojana je tokom saslušanja delovala nervozno. Pokušala je da objasni da nije tačno da je bila sa Milićevom u emotivnoj vezi. Kada su joj pokazane fotografije sa USB-a, koje su uslikane tokom kobne vožnje preko Brankovog mosta, rekla je da se toga ne seća "jer je bila pijana".

Prema nezvaničnim informacijama, tužilaštvo joj je ponudilo nagodbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    9. septembar 2014 | 00:20

    Koje su to lazi tih devojaka!U zatvor i njih za primer drugima

  • A.S.

    9. septembar 2014 | 00:42

    Zaista ne razumem zasto se ovoj temi daje dimenziono prenaglaseni prioritet. Ili pak razumem, ali se bojim da priznam i sebi, jer bi to bio totalni... Da li je na ovom primeru, glorifikovanom, trebao da se neko, mnogi, potvrdi/e kao sposoban/i i nezamenljiv/i? Ili je nesto drugo u pitanju? Ne moze citalac da se ne zapita, ako je pratio sve nelogicnosti u izjavama. Do sada niko od osumnjicenih nije rekao da su videli kako udaraju nesrecnog Luku. Zaista je ponizavajuce za citaoce kroz sta su sve i kakvu torturu i neefikasnosti morali da prodju, tokom pracenja ove tragicne price za Luku.Svesni smo mi ovog sloja mladih ljudi na ulicama i u javnom zivotu, suoceni smo sa njima na raznorazne nacine. Priblizavati ih nama na ovaj nacin, zaista je nepotrebno. Tako da, ne znam sta vise reci, osim da smo izmanipulisani, izbonbrdovani. Ali, eto, moramo da budemo zahvalni na uspesno okoncanoj akciji, jer u suprotnom bismo mi bili ti koji smo licemeri.

  • srb

    9. septembar 2014 | 01:33

    "Polakce, polakce" ? Jel moze neko da mi pojasni sta znaci, evo ne mogu da skontam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA