Autobus sa srpskim turistima zabio se u zid tunela u Grčkoj!

- Autobusu su pukle dve gume zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid tunela. Radimo na tome da iz Janjine stignu grčki autobusi koji će putnike prebaciti dalje u Srbiju - rekli su u agenciji "Halo turs"

  • 20

Autobus turističke agencije "Halo tours", koji je prevozio srpske turiste sa letovanja u Pargi, izazvao je udes u blizini mesta Janjine. Kako nam je saopšteno sa lica mesta nesreća se dogodila oko 5.30 po našem vremenu na 40 kilometara od ovog grčkog grada kada se autobus zabio u zid tunela.

Vozilo je pretrpelo je ozbiljna oštećenja, ali na sreću nema povređenih.

- Stojimo na kiši na auto-putu, došla je policija, vozač pokušava da promeni gumu, ali nema dizalicu. Ne znamo dokle ćemo ovde ostati, strašno smo se uplašili - izjavila je jedna od putnica autobusa.

U agenciji "Halo torus" nam je potvrđeno da je došlo do udesa.

- Autobusu su pukle dve gume zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u zid tunela. Radimo na tome da iz Janjine stignu grčki autobusi koji će putnike prebaciti dalje u Srbiju. Taj autobus ne može da nastavi put jer su mu polomljena i prednja i zadnja stakla - rečeno je u agenciji.

Na pitanje kako je moguće da autobusu puknu odjednom dve gume, u agenciji nam je rečeno da se to događa.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogxi

    9. septembar 2014 | 19:06

    Čuj ovo u agenviji kažu normalno,a sta to kod nas nije normalno?

  • Sasa k

    9. septembar 2014 | 19:07

    Dogadja se nego sta i to kad su gume celave...na zadnjoj osovini bus uma dve gume sa svake strane i onda celave istrosene i kad jedna eksplodira osteti i drugu

  • eejjj bree

    9. septembar 2014 | 22:54

    Desava se kad takozvane gazde hoce da prodju jeftinije pa daju na protektiranje gume koje su presle vec 200-250000km u naravno da ce puci sreca pa se desulo u tunelu te nije imao gde da sleti inace bi bilo ono nejgore a ovo kazem zato sto sam i ja vozac turistickog autobusa samo sto ja nisam hteo da pristanem da vizim sa takoznanim protektima na prednjim tockovima e sad nadlezni malo u kontrolu privatnika spasite i nas i putnike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA