SAVRŠENSTVA BEZ MANE: Promovisani novi Tesla tableti (FOTO)

Sjajni gedžeti predstavljeni su u okviru glamuroznog događaja u BelExpo centru na Novom Beogradu. Tesla tablete imali su prilike da testiraju i mnogi posetioci. Pogledajte fotografije

  • 4

U BelExpo centru u Beogradu promovisani je Tesla tableti 7.85, L7 i H7, čuda domaće, sprske, tehnologije. U glamuroznom ambijentu, ljubazni promoteri pokazali su mnogobrojnim posetiocima prednosti i performanse ovih sjajnih geždeta, koje je izumela kompanija Comtrade.

Promocija Tesla tableta odžana je u okviru Tiki žurke, na kome je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su svakako glavne zvezde bili i članovi porodice Đoković.

Voditelj Zoran Kesić je tokom večeri kao nagradu uručio najnoviji Tesla tablet H7 dvojici mladića, koji su bili oduševljeni zbog toga.

Da podsetimo, Tesla tableti 7.85, L7 i H7 su za kratko vreme oduševili svojim mogućnostima, a šta sve mogu ovi neverovatni gedžeti, pogledajte OVDE.

(V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA