Otkriven identitet drugog Britanca koga drže islamisti!

Bi-Bi-Si je objavio fotografiju i identitet Alana Heninga na svom oficijalnom Tviter profilu. Njegov sunarodnik Dejvid Hejns pogubljen je u subotu, od strane otmičara iz organizacije Islamska država

  • 25

Drugi britanski talac u zarobljeništvu islamske militantne grupe ISIS je Alan Hening, objavili su britanski mediji. Hening je sledeći na listi kojeg je Islamska država odredila za pogubljenje, nakon ubistva njegovog sunarodnika, humanitarca Dejvida Hejnsa u subotu.

Bi-Bi-Si je objavio fotografiju i identitet Alana Heninga na svom oficijalnom Tviter profilu. Njegov sunarodnik Dejvid Hejns pogubljen je u subotu, od strane otmičara iz organizacije Islamska država.

Snimak na kojem se vidi odsecanje glave Hejnsu, završava se prikazivanjem još jednog taoca dok maskirani muškarac preti da će biti i on ubijen ako Kameron nastavi da podržava borbu protiv Islamske države. Taj muškarac je Alan Hening.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maska

    14. septembar 2014 | 19:19

    ljudi ne budite naivni... ovo je ista fora kao za irak... ovo sve krece iz bijele kuce...

  • dosla je istina nestalo je lazi

    14. septembar 2014 | 19:30

    Mosadovi i cia spijuni lafo novinari....zasto obama nije dozvolio otkup novinara koji je zelila platiti njegova majka(uzto je jos dobila prijetnje cia)snimak njene izjave dostupan jos uvijek na youtube....???nemozete vise manipulisat nikome sem sacicom debelih americkih debila koji jedino prate nbc i ccn

  • .

    14. septembar 2014 | 19:52

    Sve je ovo pozoriste za narod da se napale na rat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA