MAFIJAŠKI OBRAČUN: Ubijen vođa jednog od najvećih klanova u Baru!

Na Armina Mušu Osmanagića je pucano iz snajpera i pogođen je u stomak, a ubrzo nakon ranjavanja je i preminuo

  • 4

U pucnjavi koja se dogodila u Baru danas oko 13 i 15 sati, pucnjem iz snajpera ubijen je Armin Muša Osmanagić ispred svog kafe kluba "Savoja" u centru Bara. Pogođen je u stomak i ubrzo je primljen u barsku bolnicu gde je podlegao povredama.

Još uvek nije poznato ko je ispalio hice u Osmanagića, a ispred lokala je u toku policijski uviđaj. U ovom napadu ranjen je još jedan mladić kom se trenutno ukazuje lekarska pomoć, a čiji identitet policija nije želela da otkrije.

Petnaest minuta nakon napada na ubijenog Baranina, usledio je još jedan napad iz vatrenog oružja u strogom centru grada na očigled brojnih prolaznika, pišu podgoričke Vijesti.

Nepoznati mladić je upao na terasu kafea "La eskvina" i prema rečima očevidaca uz povike je ispalio više metaka u pravcu grupe mladića koji navodno pripadaju klanu suprostavljenom Osmanagićevoj grupi, a na sreću nije bilo povređenih.

Armin Muša Osmanagić dospeo je u žižu javnosti 2004. godine kada ga je tadašnji pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Mićo Orlandić označio kao jednog od učesnika u ubistvu urednika "Dana" Duška Jovanovića.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nartlin dirtlon

    16. septembar 2014 | 19:38

    Iskreno saučešće Arminovoj udovici Ljiljani. Počivaj u miru legendo, ko te je poznavao zna o kakvom se čovjeku radilo. Žalosno. :(

  • Foks

    17. septembar 2014 | 11:18

    Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju!

  • New York

    17. septembar 2014 | 04:32

    Porodici Osmanagic iskreno saucesce. Neka mu je laka crna zemlja !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA