PREDAJE SE? Miša Banana uskoro dolazi u Srbiju!

Rodoljub Radulović u javnosti poznat kao Miša Banana već neko vreme preko advokata pregovara sa Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal o načinima svoje predaje srpskim organima

  • 10

Rodoljub Radulović u javnosti poznat kao Miša Banana koji je osumnjičen da je zajedno sa Darkom Šarićem švercovao više od 6 tona kokaina iz Latinske Amerike, mogao bi uskoro da se preda i da dođe u Srbiju!

Kako prenosi "Kurir" Radulović već neko vreme preko advokata pregovara sa Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal o načinima svoje predaje srpskim organima.

Prema tvrdnjama naša, ali i strane bezbednosne službe znaju gde se nalazi Miša Banana i pitanje je dana kada će biti uhapšen, a ono što može da se otkrije je da se on nalazi u Evropi.

Velislav Milunović, advokat Rodoljuba radulovića nije bio dostupan za potvrdu ili demanti ove vesti, dok u Tužilaštvu za organizovani kriminal kažu da oni nikada ne pregovaraju o predaji, već o sporazumima o priznavanju krivičnih dela!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA