OVO JE PRAVI MONSTRUM: Ubio svoju ćerku i 6 unučića, među kojima je beba mlađa od tri meseca!

Don Spirit (51) ubio je svoju ćerku i šestoro uničića, da bi potom izvršio samoubistvo, najmlađe dete imalo je manje od tri meseca, a najstarije 11 godina

  • 3

Pedesetjednogodišnji muškarac sa Floride Don Spirit ubio je svoju ćerku i šestoro uničića, da bi potom izvršio samoubistvo, saopštili su danas zvaničnici.

Spirit je, pre nego što se ubio, pozvao hitnu službu, a sebi je oduzeo život nakon što je na lice mesta stigao zamenik šerifa okruga Gilkrist, izjavio je šerif tog okruga Robert Šulc, preneo je Rojters.

On je rekao da su svi u kući ubijeni, a da je najmlađe dete imalo manje od tri meseca, dok je najstarije imalo 11 godina.

Zločin se dogodio u blizini gradića Bel, oko 56 kilometara zapadno od Gejnsvila. Ubijena ženska osoba je identifikovana kao Sara Spirit (28), majka šestoro dece, tri dečaka i tri devojčice.

Na mestu zločina od sinoć se nalaze istražitelji.

Don Spirit poreklom iz Nju Džerzija, imao je obiman krivični dosije, uključjući osude za posedovanje ilegalnog oružja i droge i uskraćivanje deci hrane i smeštaja.

On je 2001. godine ubio svog osmogodišnjeg sina u, kako je utvrđeno, nesreći tokom lova, preneo je dnevnik "Orlando Sentinel".

List je naveo da se on u tom slučaju izjasnio krivim zbog posedovanja oružja i da je osuđen na tri godine zatvora.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. septembar 2014 | 10:09

    Kod amera je ovo cesta pojava... Doso djavo po svoje...

  • JA

    20. septembar 2014 | 01:36

    I sta reci za zenu koja je zivela sa tim manijakom iako je zapostavljao decu, i jos mu je rodila sestoro dece. Psiho.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA