MONSTRUM: Silovao štene, pa dobio pet godina robije!

Komšije su vlastima prijavile Džejmsa Gaja Bula iz Floride nakon što su ga nekoliko puta videli kako psa miluje po intimnim delovima, a jednom čak i kako ima seks sa jadnom životinjom

  • 12

Džejms Gaj Bul (62) iz Floride, osuđen je na pet godina zatvora nakon što je seksualno zlostavljalo osmomesečno štene pit bula. On je optužen za dva krivična dela. Prvo je nasilje nad životinjama, a drugo je seksualno zlostavljanje životinja, izjavio je tužilac.

- Činjenice u ovom slučaju su nerazumljive i okrutne. Zlostavljanje bespomoćnog psa šokiralo je sve građane - izjavio je državni tužilac R.J Lariza.

U martu ove godine, dvoje komšija došlo je sa optužbama protiv Džejsma, tvrdeći da su ga videli kako miluje intimne delove psa nekoliko puta, uprkos što je životinja pod imenom Koko cvilela i plakala. Jednom ga je komšija čak i video kako unutar svog stana ima seks sa psom, izjavio je tužilac.

Kada je policija otišla u Bulov dom, pronašli su malog mršavog psa koji je bio vezan. Pas je bio veličine oko osam inča, bez vode, skloništa i hrane. Videlo se da je zlostavljan i uplašen.

(Telegraf.rs / Izvor: freep.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ena

    21. septembar 2014 | 11:30

    Monstrum! Ali eto tamo za zloostavljanje pasa osudjuju na 5 godina,a kod nas za zloostaljanje dece,devojaka,zena,MONSTRUMI dobiju 5 ili manje godina,nase sudstvo je katastrofalno.Kod nas zivot nista ne znaci,posto se i za ubistva dobijaju male kazne,a ja te osobe vise nikada ne bih pustila na slobodu.TE MANIJAKE-SADISTICKE MONSTRUME BIH KASTRIRALA,KAZNILA,PA KADA IZADJU IZ ZATVORA DA NEMAJU SA CIM DA ZLOOSTAVLJAJU,JER IM JE U KRVI DA BUDU MANIJACI.

  • Casi

    21. septembar 2014 | 12:20

    Saznaces u zatvoru sta znaci silovanje.Pozdrav svim robijasima da se potrude za novog "silovatelja"

  • Ratko Srbin

    21. septembar 2014 | 11:46

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA