Ruski sveštenik seksualno napastvovao devojčice! (FOTO)

Ruski istražitelji su rekli da imaju dodatnu informaciju da je sveštenik počinio čitav niz sličnih zločina u Sankt Peterburgu i okolini, pored ovog zbog kog je izdata poternica za njim

  • 11

Izrael izručuje ruskog sveštenika koji je povezan sa FK Zenit u Sankt Peterburgu, gde je optužen i tražen zbog seksualnih prestupa nad dvema devojčicama.

Gleb Grozdovski (35) je uhapšen u nedelju u Izraelu, što je prvi korak ka njegovom izručenju. Rusija je izdala međunarodnu poternicu zbog seksualnog napastvovanja dve devojčice starosti 9 i 12 godina. Državno tužilaštvo podnelo je zahtev jerusalimskom okružnom sudu da odobri deportaciju Grozovskog i da mu pritvor produži do kraja procesa izručivanja, istakli su iz Ministarstva pravde.

Sveštenik je optužen u novembru za pomenuti prestup koji se dogodio za vreme boravka na grčkom ostrvu Kos u junu prošle godine, koji je organizovala pravoslavna crkva.

Ruski istražitelji su rekli da imaju dodatnu informaciju da je sveštenik počinio čitav niz sličnih zločina u Sankt Peterburgu i okolini. On je pokušao da dobije državljanstvo u Izraelu, ali je odbijen i zatraženo je da napusti zemlju. Odgovor na žalbu koju je podneo Visokom sudu, Grozdovski još uvek nije dobio.

Inače, sveštenik je radio u Sankt Peterburgu sa zavisnicima od droge i alkohola. Kordinisao je raznim programima za mlade u crkvi i imao svoj šou na radiju.

Na svojoj veb-stranici, on je sve negirao braneći se rečima da je u Izraelu uz blagoslov svojih nadređenih i da pomaže zavisnicima od droge.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale PO

    22. septembar 2014 | 16:44

    Ja mislim da to u Rusiji nije moguće,i ovo je sigurno američka propaganda...Ovo je sigurno negde u Ukrajini...Rusija je naša majčica,i tamo je najbolje i najlepše..Svi su sretni,zadovoljni,i od sve pravoslavne braće najviše vole Srbe i Srbiju..tako da..siguran sam,ovo nije tačno..ne,ne...

  • IN

    22. septembar 2014 | 17:24

    Mafija u mantijama ! Ima i kod nas slicnh koji navodno pomazu zavisnicima. Nadomak Paracina napravise na svetim temeljima starim hiljadama godina napravise crkvu u cisto ruskom stilu pa u manastir dovukli sve i svasta i po bozijim plastom biznis cveta.

  • Crkva

    22. septembar 2014 | 16:50

    Crkva se od uvek bavila prlhavim stvarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA