Borci Islamske države razgovaraju na bosanskom! (VIDEO)

Pažnju medija u regionu je privukao video snimak na kom džihadisti u Siriji na bosanskom jeziku komentarišu borbu i zapitkuju jedin druge "da li ima preživelih"

  • 17

Na Jutjubu se pojavio video snimak na kom se vide borbe pristalica Islamske države, a ono što se najviše istaklo je to da se džihadisti dogovaraju na bosanskom jeziku.

Pre dva dana pažnju medija u regionu je privukao snimak na kom pripadnici IS-a u Siriji na bosanskom jeziku komentarišu akciju i zapitkuju jedini druge "da li ima preživelih".

- Je li puno ranjen, ima deka? - upitao je jedan borac, dok se drugi džihadista nadovezao rečima:

- Šta je? Je li šehidio neko? Pitaj zašto, reci, slobodno reci! - rekao je on.

Pogledajte video, a razgovor ova dva muškarca možete čuti na 5:50:

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Pazar

    25. septembar 2014 | 10:45

    Ja sa muslimanske veroispovesti ali ove ljude nikada nisam mogao niti zeleo da razumem! Sta su oni? Prvo ne lice na normalne ljude,ne okupani ne obrijani,govore 100 puta u minuti alahu ekber,kao bore se za nesto,a ustvari oni su zive mete!Protiv koga oni ratuju protiv NATO aviona sa puskom u ruci!? Jesam musliman ali ovi ne mogu ih nazvati ljudima treba da ne postoje na ovoj kugli zemaljskoj! Koga oni predstavljaju,sta..!? Ja zivim normalno sa svojom porodicom i cudimo se ne samo mi vec i mozda 70 % normalnih muslimana sta su ovi nazovimo ih ljudi mada to nikada nece ni biti!?To su bolesnici koje treba unistiti! Ja sam samo jedan normalan covek a ima nas puno takvih! Pozdrav svim razumnim i civilizovanim ljudima!

  • Vuk

    25. septembar 2014 | 11:16

    Pa kako na bosanskom kad taj jezik ne postoji??? Mogu da pricaju na Srpskom ili Srpskohrvatskom!

  • ja

    25. septembar 2014 | 10:52

    Kakav je to bosanski jezik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA