U SAMOM SRCU PAKLA: Evo kako izgleda život džihadista Islamske države! (VIDEO)

Jedna Sirijka uspela je da pod burku sakrije kameru kojom je snimala ulice grada Rake koji je u rukama džihadista Islamske države. Pogledajte ovu potresnu i strašnu reportažu o svetskoj opasnosti broj 1

  • 15

Jedna Sirijka je skrivenom kamerom snimila svakodnevicu u gradu Raki koji je pod kontrolom ozloglašene Islamske države. Snimak je nastao u februaru i aprilu, a sad ga je objavio televizijski kanal Frans 2.

Snimak se vrlo brzo proširio internetom, i društvenim mrežama, pa ga je za kratko vreme pogledalo nekoliko miliona ljudi širom sveta.

Na snimku se vidi da su svi muškarci u ovom gradu naoružani, a ono što iznenađuje je da kalašnjikov nije retkost ni u rukama žena. Tako je na videu prikazana i majka koja naoružana vodi decu na igralište.

U jednom momentu je čak autorki videa prišao jedan prolaznik i upozorio je da nije dobro prekrila lice.

Ipak, ono što je mnogima privuklo pažnju i ostalo najupečatljivije je scena iz jednog internet kafića u kojem su žene, koje su se pridružile svojim muževima borcima, razgovaraju sa rođacima u Francuskoj koji bezuspešno pokušavaju da ih nagovore da se vrate.

Naime, čak 150 Francuskinja živi sa pripadnicima mislitantnih grupa u Siriji, a neke od njih su došle kako bi se udale za džihadiste.

Pogledajte video snimljen na ulicama Rake:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suad

    25. septembar 2014 | 22:09

    Koja je ovo bolest! Ovo sve treba spaliti i unistiti to seme zla da se ne siri zemljinom kuglom cak i tu zemlju tamo treba preorati!

  • dosla je istina nestalo je lazi

    25. septembar 2014 | 21:06

    I sta je tu zlo,u ratu se nosi oruzje ili sta ...da nose cvijece i masu amerikancima...koja propaganda na kiju svi nasjedaju....da su ameri htjeli uz isti snimak bi isao naslov...hrabri ratnici i njihove zene se ne odvajaju id oruzja cak i jad setaju....moc medija je cudo

  • ime poznato redakciji

    25. septembar 2014 | 22:18

    Za koga je ovo normalno , taj nije normalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA