NOVA MISTERIJA RTNJA: Nemci na njemu pronašli grčkog pastira koji je mislio da je 1800. godina! (FOTO)

Tokom II Svetskog rata Nemci na Rtnju pronašli su grčkog pastira koji nije znao kako je dospeo na Rtanj, jer je nekoliko sati pre toga čuvao stado u rodnoj Grčkoj, i koji je mislio da je 1800 i neka godina, a ne sredina XX veka

  • 87

Mistika Rtnja, piramidalne planine u Timočkoj krajini, poznata je vekovima. Narodi koji su živeli u okolini obožavali su ovu planinu, bojali su se nje, ali i od nje očekivali zaštitu kada su bili u nevolji. Slično se desilo i pre nekoliko godina, kada je po nekim proročanstvima, trebao nastupiti smak sveta i to onoga dana kada se završavao kalendar drevnog naroda Maja. Tada je pod okrilje Rtnja pohrlila masa naroda, tražeći zaštitu od ove mitske planine.

Zabeleženo je da su tokom II Svetskog rata Nemci na Rtnju pronašli grčkog pastira koji nije znao kako je dospeo na Rtanj, jer je nekoliko sati pre toga čuvao stado u rodnoj Grčkoj, i koji je mislio da je 1800. i neka godina, a ne sredina XX veka.

- Sama kupola Rtnja je savršenstvo. Građena od naših „očeva“. Na Rtnju je obitavao bog Ra. To je kultura pre egipatske. Za boga Ra se pogrešno veruje da je on egipatsko božanstvo. Što je pogrešno. Bog Ra je bio bog čitavog čovečanstva. Jedni su ga zvali Ra, drugi Mars itd. On je obitavao na Rtnju. Tu je i pohranjen - kaže ekskluzivno za Best portal Dragoslav Milenović Šou, čovek koji živi od Rtnja i za Rtanj, tvrdeći da ima kontakte sa višim sferama energije i da je njegova misija da čuva Rtanj i širi istinu o njemu.

Deo istine koja bar donekle razotkriva mistiku Rtnja, Dragoslav je otkrio portalu Best.

- Rtanj je centar sveta. Trostrana piramida sa neslućenim energetskim moćima. Trostrane piramide mogu da primaju i odašilju energiju, dok četvorostrane mogu samo da je primaju. Rtanj je centar sveta, kolevka civilizacije, piramida u kojoj su obitavali bogovi.

- Rtanj je šupalj, kao i sve ostale piramide. U te prostorije ne može niko ući. Bilo ko da pokuša – stradaće. Kao i onaj ko radi nešto ružno protiv Rtnja. Od 1934. do 37. na vrhu Rtnja građena je crkva Sv. Georgija. Sv. Georgije je sveti ratnik, simbol hrišćanstva. Crkva je posvećena njemu sa 12 pravoslavnih ikona. A sama crkva je građena u stilu jevrejske sinagoge. Spoj judeizma i hrišćanstva. Obzirom da je tadašnji vlasnici rudnika bili jevreji, oni su želeli da na Rtnju spoje dve religije. Izgradnju crkve finansirala je i Socijadomokratska partija Nemačke. Hitler. On je 1934. godine bio ovde. Energija Rtnja mu je omogućila da dođe na vlast. I on je pomoću nje pokušao da osvoji čitav svet. Ta crkva je kasnije srušena u potrazi za zakopanim zlatom. Te porodice, čiji su članovi srušili crkvu su se ugasile. Trebalo bi na vrh Rtnja postaviti obeležje, makar u obliku pravoslavnog krsta. Tada bi Srbija krenula vrtoglavo napred. Krst sa crkve sa vrha Rtnja je u Londonu. Urađeno je još šest kopija i one se čuvaju kao svojevrsne relikvije. Jedan od gazdi rtanjskog rudnika obesio se 1941. godine. Nikada nije dokazao da li je izvršio samoubistvo ili je ubijen. Nije slučajno da se gazde rudnika prezivali Minh. Bog Min, otac boga Ra, pohranjen je na samom vrhu Rtanjske piramide u zlatnoj barci. Nije slučajno ni što vi danas sa mnom razgovarate. Ja se zovem D-Ra-goslav. Dakle, i ja imam u svom imenu sadržano ime boga Ra.

- U šupljinu Rtnja se ne može ući. I neće moći do 2020. godine. Nema tu nikakvog prokletstva, u pitanju je delovanje viših sfera energije. Tako je sa svim piramidama. I u egipatskim su stradali oni koji su ulazili u unutrašnjost. Ja ću 2020. godine otvoriti šupljinu Rtnja. Tamo je trenutno 40 hiljada zmija u hibernaciji. One jedu same sebe. One će stradati čim izađu na svetlost dana jer im podneblje ne odgovara. Te zmije je doneo bog Min u svojoj zlatnoj lađi. One su se razmnožavale hiljadama godina i u utrobi Rtnja opstajale jedući same sebe.

- Na Rtnju ima tople i hladne vode. Drevni narodi su vodili vodu sa Rtnja do Sokobanje, Gamzigrada i Romulijane. I danas se mogu naći glinene cevi kroz koje je voda sprovedena. Vremenom su se, usred tektonskih poremećaja, ti cevovodi prekinuli, pa se sada ta voda javlja u vidu izvora. Romulijana je imala podno grejanje od termalnih voda sa Rtnja. Sve je počelo ovde. Istina nije negde tamo, istina je ovde – na Rtnju.

(Telegraf.rs / Tv Best)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek Konor

    27. septembar 2014 | 22:47

    Mi upravo ovakve priče treba da furamo ako hoćemo da se turizam u Srbiji razvije. Rumuni uzeše silne pare na osnovu Drakule. Bosanski Indiana Džons slopi pričo o nekakvim piramidama svetlosti koje su napravile mnogo naprednije civilizacije od naše kopa neke tunele i čovek dobi emisiju na nacionalnoj geografiji! Moramo da iskoristimo okolnosti, treba da smislimo još neverovatnije priče o rtnju da zainteresujemo i strane medije pa da vidite kako će razni ludaci sa punim džepovima da dolaze na Rtanj. Naša zemlja nema more, nema neke vrhunske planine za skijanje, prestonicu dolaze mahom zbog noćnog provoda, seoski turizam je slab ali je Rtanj je jedinstvena planina i njome moramo da zaludimo frikove zaluđene za vanzemaljce širom sveta.

  • Vuk

    27. septembar 2014 | 22:56

    Haha kakav lik...a pastir iz grcke je vrh haha...cuj svabe ga uhvatile na rtnju a on pojma nema otkud tu hahaha...samo da tetki odnese lek pa ce doci nazad haha

  • nervni slalom

    27. septembar 2014 | 22:22

    U redu je D-Ra-goslave, nego imaš li ti još te trave?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA