Huligani dimnim bombama i bakljama napali policiju i zgradu B92!

Grupa od 30 huligana napala je zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bul. Zorana Đinđića, koji su sa više dimnih bombi i baklji prosto zasuli pripadnike policije

  • 3

Grupa od 30 huligana napala je zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bul. Zorana Đinđića. Jedan policajac je povređen kada su ga pogodili kamenom.

Huligani su bacili više dimnih bombi, baklji i ostalih pirotehničkih sredstava na pripadnike policije na samom ulazu u zgradu u kojoj se nalazi B92.

Oko zgrade se i dalje vidi gust dim, teško se diše, a huligani su se razbežali i krenuli ka Merkatoru.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorijan Grej

    28. septembar 2014 | 17:39

    Nisu oni huligani nego momci kojima je svega preko glave....

  • Bulbuder

    28. septembar 2014 | 17:27

    Pa doticna tv,pozovi B92 radi svega je opao rejting gledanosti i bitne (ne) vaznisti,pa ovi momci kao pravi drugovi,pripomogose istoj da malo nam ga opet,da po bitnosti....Zemljo Srijoooo

  • Zagy

    28. septembar 2014 | 17:57

    Ljudi, znam kako vam je zato jer smo i mi prošli kroz sve to pa je kod nas bilo i gore i bacali su cigle na njih i razbijali glave i lomili zube i kamenovali ih i riva u Splitu bila krvava...ali se sve sredilo i uredilo ustavom koji je zaštitio brak kao zajednicu muškarca i žene a LGBT građanima dao njihovo pravo ozakonjavanja suživota...očito je da to ne može drugačije tu kod nas na zaostalom brdovitom Balkanu pa se nadam da ćete i vi to riješiti što prije kao mi pa da bude mir iako je najgore od svega to što su ovo sve izazvali huligani koji su odgodili utakmicu samo da izađu na ulicu a za takve je samo zatvor pravo riješenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA