Pronađeno telo muškarca ubijenog u Doboju pre 15 dana!

Dobojska policija pronašla je telo Vanje Panića (28), 800 metara od mesta gde je zapaljen automobil kojim je posle pucnjave osumnjičen za ubistvo, Dario Jekić, pobegao i odvezao Panićevo telo

  • 0

Pripadnici Jedinice za podršku Republike Srpske danas su kod Doboja našli telo muškarca, berovatno Vanje Panića (28), ubijenog pre 15 dana u pucnjavi u centru Doboja.

Banjalučke "Nezavisne novine" su objavile da je telo nađeno 800 metara od mesta gde je zapaljen automobil kojim je, posle pucnjave u Doboju, Dario Jekić, osumnjičen za ubistvo, pobegao i odvezao Panićevo telo.

Policija je našla i kolica čija je krađa prijavljena istog dana kada se desilo ubistvo, kojima je, pretpostavlja policija, Jekić preneo telo od automobila do mesta gde ga je bacio.

Identifikacija poginulog biće izvršena u prosekturi dobojske bolnice. Desetine policajaca su dve sedmice tragale za Panićevim telom, a bili su angažovani i psi tragači.

Za Jekića, za kojim je raspisana poternica, kaže se da je dobro poznat dobojskoj policiji.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA