Britanac silovan na Oktobarfestu!

Incident se dogodio nakon što je mladić odbio dva muškarca. Tada ga je jedan povukao za glavu, bacio na pod i držao ga dok ga je drugi napadač brutalno napastvovao

  • 9

Državljanin Velike Britanije (24), napadnut je i silovan na čuvenom Oktobarfestu u Minhenu, objavila je bavarska policija.

Prema policijskom izveštaju, mladić je u subotu uveće urinirao u jednom žbunu kada su ga presrela dva muškarca od kojih mu je jedan jasno dao do znanja "da želi seks sa njim".

Incident je nastao kada je mladi Britanac odbio muškarce. Tada ga je jedan povukao za glavu, bacio na pod i držao ga dok ga je drugi napadač brutalno silovao.

Sve se dogodilo u subotu uveče oko 21.30 sati, a policija sada radi na identifikovanju silovatelja.

Inače, do subote ovaj festival je posetilo oko 3,3 miliona posetilaca, a prijavljeno je 670 zločina, što je za 20 odsto manje nego prošle godine. Najveći ovogodišnji incident se dogodio kada je nemačka policija iz vatrenog oružja ranila američkog vojnika koji je u alkoholisanom stanju i sa otvorenom ranom na glavi pretio bolničkom osobolju i pacijentima aparatom za gašenje požara.

Upotreba vatrenog oružja od strane policije u ovom slučaju je trenutno pod istragom.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darius Serb

    30. septembar 2014 | 17:06

    670zlocina wow!!! pa i kroz nas beer fest prodje 400000-800000 ljudi,pa retko kad se desi incident...mi smo civilizacija za njih.

  • Miki

    30. septembar 2014 | 15:21

    A kod nas neko se potuce sa nekim starncem objavi i CNN, a ovo ce da prodje eto tako neopazeno, ipak je to velika Nemacka, a nigde se ne objavi koliko se stranaca pogotovo zena napastvuje naprimer na tom Oktobar Festu

  • стрептомицин

    30. septembar 2014 | 17:02

    Да му се то десило у Србији, бомбардовали би нас 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA