Gradonačelnika upucala supruga! (FOTO)

Šerif Los Anđelesa pretpostavlja da je supruga ubila gradonačelnika posle pokušaja njihovog sina (19) da spreči svađu i smiri situaciju

  • 0

Daniel Krespo (43), gradonačelnik predgrađa Los Anđelesa u Kaliforniji, posvađao se sa svojom suprugom, a zatim se sukob završio tragično po njegov život. Šerif Los Anđelesa pretpostavlja da je supruga ubila gradonačelnika posle pokušaja njihovog sina (19) da spreči svađu i smiri situaciju.

Ka njemu je ispaljeno nekoliko hica, što ga je usmrtilo na putu ka bolnici.

Ovaj bračni par je zajedno od srednje škole, a u samoj bračnoj zajednici od 1986. godine. Osim što je bio u Gradskom veću Bel Gardensa od 2001.godine, Krespo je radio i pri vojsci na određenom kao dodatni posao. Izabran je za gradonačelnika prošle godine.

- Gradonačelnik Krespo je bio ugledni javni službenik koji je svoj život posvetio zaštiti i pomaganju drugima u jugoistočnom Los Anđelesu i širom regiona. Naše najiskrenije molitve i misli su uz njegovu porodicu i prijatelje u ovom teškom periodu - rekli su političari o svom preminulom kolegi.

(Telegraf.rs / Izvor: nbcnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA