SPRŽILA GA STRUJA: Radnik EPS-a poginuo u trafo-stanici!

Struja je zapalila i praktično spržila iskusnog električara Đ. S. (51) dok je radio u trafo-stanici u Ulici Jovana Skerlića u Paraćinu. Na lice mesta odmah su došli vatrogasci, hitna pomoć i policija, a osnovni javni tužilac naložio je obdukciju koja će se uraditi u Ćupriji

  • 3

Radnik paraćinske Elektrodistribucije Đ. S. (51) poginuo je danas od strujnog udara na licu mesta dok je obavljao svoj redovni posao u trafo-stanici u Ulici Jovana Skerlića u Dankovu.

Struja je iskusnog električara zapalila i njegov kolega, koji se nalazio ispred objekta, ništa nije mogao da učini. Na lice mesta odmah su došli vatrogasci, hitna pomoć i policija, a osnovni javni tužilac naložio je obdukciju koja će se uraditi u Ćupriji.

Kako saznajemo, Đ. S. je električar sa 30 godina radnog staža i važi za jednog od najboljih u svom poslu, a njegove kolege i ostali radnici Elektrodistribucije šokirani su tragedijom.

- On je bio odličan električar, struju je znao „u dušu”, pa je prosto neverovatno da je poginuo od nje. Mlađi su učili od njega, a posao u trafo-stanici za njega je uvek bio rutinski – kaže naš sagovornik i dodaje da je trentuak nepažnje u poslu dovoljan za tragičan ishod jer struja nikad ne prašta.

Od nadležnih u Elektrodistribuciji nismo mogli da dobijemo nikakvu informaciju jer je tamo bilo pravo vanredno stanje, a došla je i inspekcija.

Direktor Miomir Papović u telefonskom razgovoru nam je kratko rekao da za sada ne može da nam kaže ništa.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA