ZNAMO DA ZVUČI NEVEROVATNO, ALI: Jarac skočio sa krova i ubio dečaka (VIDEO)

Životinja je pripadala njegovom ocu koji ju je kupio zbog obreda povodom Festivala žrtvovanja. Preplašen jarac je pokušao da pobegne pa je skočio sa krova na grupu dečaka koji su se igrali ispred zgrade na ulici

  • 3

Učenik iz Turske je poginuo kada mu je na glavu skočio jarac koji se nalazio na krovu zgrade, u kojoj je dečak živeo sa svojom porodicom. Jarac je bio namenjen ritualu povodom Festivala žrtvovanja, što je tradicija ovog najvažnijeg praznika muslimana.

Heval Jildirim (13) se igrao sa svojim drugarima ispred zgrade kada je uplašeni jarac skočio sa krova zgrade, koji se nalazi na šestom spratu, i pao direktno na nesrećnog dečaka. Prestravljena životinja je preskočila malu ogradu u želji da pobegne, a zatim skočila dole na ulicu.

Životinja je zapravo pripadala njegovom ocu Mehmetu koji ju je kupio zbog obreda prinošenja žrtve povodom velikog prazničnog dana. Kako je objasnio policiji, jarca je morao da smesti na krov zgrade jer za njega nije bilo mesta u porodičnom stanu.

Dečak je odveden u bolnicu, ali je nažalost podlegao povredama i proglašen mrtvim odmah posle prijema.

- Očajan sam, šta još da kažem? Zapravo, ne postoji ništa više što bih mogao da kažem. Čak je i tužilac rekao da je ovaj slučaj možda prvi i jedini među incidentima te vrste na svetu - rekao je zbunjeni otac malog dečaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA