Lekari spasili život samoubici, koji je zbog žene zario sebi nož u grudi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Radenko J. (60) iz mesta Rudo u Bosni i Hercegovini koji je posle svađe sa suprugom, sebi zario nož u grudi spašen je, operacijom u bolnici u Priboju, a pošto se probudio iz anestezije rekao je da je tužan i da bi učinio isto

  • 0

Radenko J. (60) iz mesta Rudo u Bosni i Hercegovini večeras je hitno dovezen u bolnicu u Priboju u Srbiji, gde ga je tim lekara operisao pošto je sebi zario nož u grudi. On je ovo učinio posle svađe sa suprugom!

- On je sebi zario nož koji je prošao kroz sedmi međurebarni prostor, kroz levo plućno krilo, dijafragmu i oštrica je završila u želudcu. Operacija je trajala oko sat i po vremena. Nije uputno davati prognoze ali on je za sada stabilno i ima velike šanse da preživi. Sreća da smo ga operisali u Priboju, jer je najbliži grad u Bosni Foča 120 km i do tamo bi sigurno umro. Zato je prebačen u Priboj u Srbiji jer je Rudo udaljen od Priboja nepunih 30 km. U našem poslu nema podela, dal je pripadnik druge države ili naše, bitan je samo život! – kaže za "Info centralu" hirurg onkolog Edin Mutevelić, doktor Bolnice u Užicu koji je trenutno na ispomoći u Priboju.

Kažu da je Radenko posle svađe sa suprugom, sebi zario nož u grudi. On radi kao konobar u Rudu, a pošto se probudio iz anestezije rekao je da je tužan i da bi učinio isto!

Tim lekara koji ga je operisao ponosni su na dobro obaveljen posao i srećni što su uspeli da spasu jedan život.

Uznemirujuće fotografije operacije Radenka J. pogledajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA