EPILOG PREBIJANJA: Smenjen komandant Žandarmerije u Nišu!

Podnete krivične prijave protiv sedmorice žandarma, koji su pretukli Andreja Vučića i pripadnike obezbeđenja

  • 50

Komandant Žandarmerije u Nišu Senad Koštić razrešen je dužnosti.

Podnete su krivične prijave protiv sedmorice žandarma, koji su pretukli Andreja Vučića i pripadnike obezbeđenja, saznaje RTS.

Potvrde ove informacije za sada nema iz Ministarstva unutrašnjih poslova, ali je sam Koštić novinarima potvrdio da je smenjen.

Koštić je, prenose "Južne vesti", rekao da je obaveštenje o smeni dobio putem telefona, ali to dalje nije želeo da komentariše.

(Telegraf.rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceda

    10. oktobar 2014 | 21:32

    Iz mog ugla,a posle pregleda oba snimka,-tesko SVIMA nama,sa SVIMA njima... Klasicno ulicno "dokazivanje" sa obe strane,ko je "tata".Verujem da zandari ne bi tako postupili da je bilo malo korektnosti od obezbedjenja,potom batinjanje(neopravdano,naravno),onda lik sa besnim kolima sa puskom??! Na koga,pusku,junace?Ili ono:"vasi momci napali 6 mojih momaka".Mnogo odgledanih krimi filmova a obrazovanje,kultura-nula.Svestan sam da su svi oni ljudi koji "idu na metak",ali...Naravoucenije:SVIMA njima smo MI platili dnevnice,oporavak,sad sudjenja,vracanje na posao...

  • nessa

    10. oktobar 2014 | 19:53

    ajde moralisti ne pljujte nasu zandarmeriju pola od vas ne bi nokat dali za drzavu

  • Red Zmaja

    10. oktobar 2014 | 20:36

    E moja braćo Senad nije kriv sto ima prostake u jedinici. On je svojevremeno ispravio greh svojih predaka i iz islama se vratio pravoslavlje. Radi se o vrsnom specijalcu koji je inace radio u 63 brigadi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA