STRAŠNO: Pokušana otmica dečaka u naselju Altina!

- Vozili su ga u autu, do nekih livada na putu od Zemuna ka Batajnici, a kako je oteti dečak V.K rekao, "jedan od njih je pokušao da ga poljubi". Dečak je bio ostavljen na početku Altine, a čovek za koji se sumnja da je vozio sivi "fiat stilo", otišao je u nepoznatom pravcu. V.K je lutao naseljem, bio je izgubljen, sve dok ga nije pronašao njegov drugar - kaže naš izvor

  • 29

Danas u popodnevnim časovima u naselju Altina, u osnovnoj skoli "Sava Šumanović", desio se pokušaj otmice deteta, saznaje Telegraf.rs.

Kako nezvanično saznajemo, dvoje muškaraca starosti oko 25 -30 godina, prišli su trojici dečaka koji su se igrali na školskom igralištu, i rekli im da "ko pogodi koš, dobija besplatnu vožnju autom". V. K. (10) je pogodio,i nakon toga ušao u auto sa, za sada nepoznatim osobama.

- Vozili su ga u autu, do nekih livada na putu od Zemuna ka Batajnici, a kako je V.K rekao, "jedan od njih je pokušao da ga poljubi". Dečak je bio ostavljen na početku Altine, a čovek za koji se sumnja da je vozio sivi "fiat stilo" otišao je u nepoznatom pravcu. Dečak je lutao naseljem, sve dok ga nije njegov drugar pronašao. Roditelji su došli ubrzo sa policijom do mesta gde je bio V.K.. Inspektori PU Beograd su trenutno  u OŠ "Sava Šumanović",  gde se vrši pregled sigurnosnih kamera, i utvrđjuje se ko su počinioci - kaže naš izvor.

Građani ovog dela grada su vidno uznimereni, jer se vest o nemilom događaju veoma brzo proširila naseljem na obodu Beograda

Kako saznajemo, na dečaku nema vidljivih povreda, a o čitavom slučaju je obavešten tužilac i u toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog slučaja.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ШмизлаБре

    13. oktobar 2014 | 23:52

    Дете улази у аутомобил непознате особе???? Уче ли ти родитељи нешто своју децу? После ће кукати.

  • Milorad

    13. oktobar 2014 | 23:40

    Ova drzava mora da zastiti decu I ostro kazni, sa maksimalnom kaznom, a ne ukorima, bilo kakav nasilan akt nad decom.

  • Vanjiska

    13. oktobar 2014 | 23:32

    Sreca u nesreci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA