TRAGEDIJA: Ubio motkom tasta jer nije hteo da mu prepiše imanje!?

Uhapšen Leskovčanin T. S., osumnjičen da je usmrtio nesuđenog tasta Savu Jovanovića. Tražio da mu starac prepiše zemlju. Sa žrtvinom ćerkom u vezi mesec dana

  • 4

Leskovčanin T. S. (52), osumnjičen da je ubio Savu Jovanovića (74) iz sela Drćevac, presudio je nesuđenom tastu drvenom motkom jer je ovaj odbio da mu prepiše imanje, objavile su "Večernje novosti". Penzioner je, navodno, platio glavom jer nije bio spreman da posle samo mesec dana života svoje ćerke u vanbračnoj zajednici sa zločincem njemu pokloni mukotrpno stečeni imetak.

 

Starac je podlegao teškim povredama koje mu je T. S. naneo višestrukim udarcima po glavi i telu. Svemu je prethodila žučna svađa, koja je uznemirila meštane ovog mirnog sela, a napad se dogodio u utorak kasno posle podne, na lokalnom putu ispred Savine kuće. On je pokušao da iz dvorišta otera „novopečenog“ zeta, koji ga je nagovarao da mu prepiše celokupan imetak. T. S. je tražio i da Sava, iz kuće pored njegove, iseli zakonitog supruga njegove ćerke Slavice, koji je o starcu jedini brinuo.

 

- Sava je bio dobar čovek, ali zbog ćerke nikada nije imao mira. Četvoro unuka mu je smešteno u hraniteljske porodice, jer majka o njima nije brinula dok je otac pokušavao nešto da zaradi. Sava je imao skromnu penziju i nije mogao da ih izdržava. Ćerka mu je iz kuće, u kojoj je živela sa suprugom i decom, nekoliko puta odlazila sa raznim muškarcima, pa se onda vraćala. Poslednji takav slučaj je za Savu bio koban - pričaju meštani.

 

 

Nesrećni čovek je sa teškim povredama prevezen u leskovačku opštu bolnicu, gde je u noći između srede i četvrtka preminuo.

 

- Udarao ga je gde je stigao. Neverovatno. Nije ga skoro ni poznavao. Došao sa ulice da mu traži imanje, pa to nigde nema. Izgubi čovek glavu ni kriv ni dužan. Šta može da ti uradi rođeno dete, a čuvaš ga od malih nogu - kaže jedna od Savinih komšinica.

 

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA