Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako su ubili kik-boksera iz Crne Gore! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do ubistva je došlo kada je nastradali Jovan Kosać (27) trojici mladića rekao da im je zabranjen ulaz u diskoteku "Kaza" u kojoj je radio kao obezbeđenje, zbog čega su oni na silu ušli, pretukli ga, a kasnije ubili hicem iz pištolja

  • 8

Na internetu se pojavio snimak ubistva crnogorskog kik-boksera Jovana Kosaća (27), kojeg je u Herceg Novom 14. septembra u diskoteci "Kaza" hicima iz pištolja ubio Dragoje Baošić iz Bijelog Polja, a policija ga je uhapsila nakon 10 dana kada su građani organizovali masovne proteste.

Na njemu se vidi ulazak ubijenog mladića u diskoteku, gde je bio zaposlen kao obezbeđenje, a za njim su ušli i braća Stanko i Dragan Bigović i Baošić kada je došlo do opšte tuče, koja je nastala zbog toga što vlasnik kluba nije dozvolio ulaz trojici muškaraca, da bi potom Dragoje izvadio pištolj i pucao u leđa Kosaću.

Njegovo ubistvo je izazvalo gnev stanovništva u Herceg Novom, koji su pre nekoliko dana organizovali masovni protest "Svi smo mi Jovan Kosać", na kom su tražili smenu u tužilaštvu jer su braća Bigović puštena na slobodu. Prema njima, ubica je imao pomagače koji su ga skrivali.

- Možemo da biramo hoćemo li da zapamtimo Jovana Kosaća i njegovu žrtvu, ili ćemo opet ćutati. Jovanu više ne možemo da pomognemo, njega nema, ali možemo da pomognemo sebi i drugoj deci - piše na jednom od plakata kojima je oblepljen grad, prenela je pobjeda.me.

- Visoki funkcioner hercegovačkog Centra bezbednosti je bio prisutan u diskoteci "Kaza" kada je ubijen moj sin i mogao je da spreči ovu nesreću, ali nije reagovao. Na snimcima se jasno vidi da je taj policajac bio veoma blizu ubice i mogao je da ga spreči i da se tako izbegne nesreća - istakao je otac nastradalog Jovana, Drago Kosać koji veruje da je njegov sin žrtva narko-bande.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tokovic Nenad

    20. oktobar 2014 | 19:54

    Sta vam znace " komentari fin svet".."jedan manje"..Momak je sportista, radio na vratima, nije samovoljno doneo odluku da ih ne pusti vec sa razlogom. Kad nastrada gost dize se frka, kad strada radnik..Ako je, idt.. pun mi vas .....

  • XD

    20. oktobar 2014 | 12:55

    I sta se ovde videlo?

  • Мића

    20. oktobar 2014 | 11:30

    Фин поштен свет, све интелектуалци.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA