UŽAS U ZOO-VRTU: Medved dečaku odgrizao ruku!

Medicinsko osoblje bolnice u Kini, koje je primilo povređenog dečaka (9), objasnilo je da će mališanu biti amputirana ruka

  • 4

Medved iz zoološkog vrta u Henan provinciji, u centralnoj Kini, napao je i odgrizao ruku devetogodišnjem dečaku koji je pokušao da ga nahrani kroz rešetke kaveza.

Nesreća se dogodila kada je dečak pokušao da nahrani medveda, objasnio je doktor koji je primio povređenog dečaka.

- Dečak je gurnuo ruku u kavez, jako blizu medveda i tada je on uspeo da ga uhvati - saopštio je doktor. Medicinsko osoblje koje je primilo povređenog dečaka objasnilo je da je neophodno amputirati povređenu ruku.

Prema podacima časopisa koji se bave hitnim slučajevima u medicini, bilo je 162 ovakva slučaja između 1900. i 1985. godine, što ih svrstava u ne tako česte nesrećne slučajeve.

Džefri Titel, direktor organizacije za zaštitu životne sredine u Nju Džersiju, izjavio je da su medvedi obično poslušni i ne napadaju ljude. Međutim, on je istakao da većina medveda napada ljude koji imaju hranu.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA