LICE MONSTRUMA: Ovako izgleda skinhed koji je na smrt išutirao dvojicu beskućnika! (FOTO)

Tinejdžer Petar Tomić počinio je stravično dvostruko ubistvo, kada je na smrt išutirao dvojicu beskućnika Dragoslava Jeftića (70) iz Beograda i Denisa Penzela (45) iz Knića, šutirajući ih čizmama "martinkama" u glavu do smrti

  • 74

Tinejdžer Petar Tomić počinio je pre nekoliko dana stravično dvostruko ubistvo, kad je na smrt išutirao dvojicu beskućnika Dragoslava Jeftića (70) iz Beograda i Denisa Penzela (45) iz Knića, šutirajući ih čizmama "martinkama" u glavu do smrti.

Sad su objavljene i fotografije ubice.

Tomić se na saslušanju u Višem sudu u Kraljevu branio ćutanjem. U policiji je rekao policajcima da su ga “celo veče pratila dvojica muškaraca” i da je zbog toga na stanici napao dvojicu beskućnika, koje je brutalno ubio, piše Blic.

Inače, u Raškoj se priča da kao srednjoškolac Tomić nikad nije bio agresivan. Drastična promena se najverovatnije dogodila u poslednjih godinu dana, nakon završetka Srednje ekonomske škole. Retko ko ga je viđao. Povremeno bi ga sretali u parku u centru Raške, gde bi sedeo sam na klupi, s dugom kosom i obučen u crno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maša

    20. oktobar 2014 | 13:33

    Skinhed a kosa do ramena. :)

  • Ana

    20. oktobar 2014 | 13:56

    Ma kakve sekte, skinhedsi i ostala gamad, decko je agresivan i opasan i treba ga drzati zatvorenog, tu svesti nema,samo zlo.

  • Mladi Srbin

    21. oktobar 2014 | 14:51

    Metalci, dizelasi, Skinsi, satanisti, o cemu vi to? Dajte okrenite se Crkvi, Bogu, veri, sirimo ljubav, mir. Citam ovog Djoleta kaze "ja sam satanista". Pa da li ti uopste znas sta(ko) je Satana? Niste nikoga ubili, ali cemu se okrecete? Pa zar ti roditelji ne slave slavu? Zar te nisu krstili? Kakvim se to idealima klanjate, dal ste normalni? Pa kako ce te svoju decu da vaspitavate? Stvarno ne znam sta da kazem, ali ne mogu da verujem cemu se omladina okrece... Ja sam Srbin, pravoslavac, volim svoje tudje postujem, ali da li treba postovati i voleti vas "sataniste" da li treba i prema vama biti tolerantan? kako je krenulo jos malo cete i vi praviti svoje "parade ponosa" i traziti toleranciju.. Katastrofa sta nam se desava. Prst na celo pa se zapitajte malo! Mir!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA