UHAPŠEN BALKANSKI ESKOBAR: Na uvo mu pevala Severina, na svadbi mu bili Šarić i Čume! (FOTO) (VIDEO)

Safet Kalić Sajo došao je u pažnju javnosti kad se njegova svadba pojavila na Jutjubu. Gosti pre početka svadbe ispaljuju nekoliko stotina hitaca iz kalašnjikova, mlada nosi venčanicu od neverovatnih 55 miliona evra, a prisutni su i visoki funkcioneri crnogorskog MUP-a

  • 53

Najtraženiji crnogorski begunac Safet Kalić, koji je optužen za pranje novca stečenog prodajom droge, uhapšen je juče u Austriji, nakon trogodišnje intenzivne saradnje crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova i policijskih organizacija više država.

Kalić je uhapšen po međunarodnoj poternici koju je 2011. godine, po zahtevu državnih organa Crne Gore, raspisao Interpol Podgorica, potvrđeno u MUP-u Crne Gore.

Ovaj kontroverzni biznismen, koji je u Crnoj Gori stekao nadimak "Balkanski Eskobar", došao je u pažnju javnosti kad se svojevremeno njegova svadba pojavila na društvenoj mreži "Jutjub", jer je predstavlja svojevrsni dokument o vremenu kada je važio za nekrunisanog kralja ovog područja.

Snimak koji je napravljen 2001. prepun je „zanimljivih“ detalja i posetilaca. Gosti pre početka svadbe ispaljuju nekoliko stotina hitaca iz kalašnjikova, mlada nosi venčanicu od neverovatnih 55 miliona evra, među zvanicama se nalaze Darko Šarić, Ljubiša Buha Čume i najviši policijski zvaničnici MUP-a Crne Gore, a goste je zabavljala jedna od najpopularnijih zvezda za ovih prostora, Severina Vučković.

Autor ovog klipa pojedinačno predstavlja glavne aktere, kao i njihove biografije. Teško optužuje Kalića, koga naziva Eskobarom Balkana, a potom u kadar ulaze i funkcioneri crnogorske policije i bezbednosne agencije Zoran Lazović i Ljubiša Mijatović.

U veselju koje sledi gosti nazdravljaju i zabavljaju se, a autor snimka prepričava detalje iz života najkontraverznijih gostiju, od kojih su neki neporedno nakon slavlja ubijeni.

Severina Vučković se pojavljuje na spratu, silazi među mladence, seda pored njih i peva im jedan od svojih najpoznatijih hitova. Pre toga, koristi priliku da pozdravi goste.

- Prvi put sam u Crnoj Gori i drago mi je što sam vas upoznala, sve vas okupljene ovde - kaže Severina.

Pogledajte ove nesvakidašnje video klipove stare 13 godina,  koji su postali aktuelni ponovo zahvaljujući jučerašnjoj akciji austrijske policije u kojoj je uhapšen Kalić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milivoj

    21. oktobar 2014 | 20:17

    Aj sto su bili saric i cume, al sto je bio ceo drzavni vrh crne gore...

  • Željko

    21. oktobar 2014 | 20:05

    Ovo je treći ili četvrti "Balkanski Eskobar" koji je uhapšen. Prvi je bio Šarić,a drugi onaj iz Niša.E sad ne znam da li je ovaj treći Eskobar ako se uzme u obzir da je četvrti Eskobar zaštićeni svedok i prima invalidsku penziju...

  • Joca Bg

    21. oktobar 2014 | 20:02

    Da li sam dobro procitao mlada nosi vencanicu od 55 miliona evra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA