MONSTRUM UBIO SVOG JEDNOMESEČNOG SINA: Beba koju je otac divljački bacio umrla od preloma lobanje!

Everet Redmond je bio rođen sa samo dva i po kilograma, ali njegova krhkost nije spriječila oca Redmonda da ga tuče svakih dva do tri dana. Everet je sa samo mesec dana preminuo od povreda koje mu je naneo otac

  • 25

Mladi poremećeni otac ljut na svog novorođenog sina bacio ga je s udaljenosti od tri metra na sto za presvlačenje takvom silinom da je beba dobila prelom lobanje i umrla u bolnici.

Sin Davida Redmonda (24) iz Vankuvera u državi Vašington proživljavao je zlostavljanje gotovo svakog dana svog kratkog života. Everet je bio star samo mesec dana kad je preminuo od povreda koje mu je naneo otac, prenosi "Nydailynews".

Redmond, koji je tukao novorođenče svakih nekoliko dana, vratio se kući nervozan, a trebalo je da presvuče dete. Bacio ga je s udaljenosti od tri metra na sto za presvlačenje, pri čemu je beba udarila glavom i ispustila jeziv krik.

Dečak je bio rođen sa samo dva i po kilograma, ali njegova krhkost nije spriječila Redmonda da ga tuče svakih dva do tri dana.

- Prilično sam ga jako bacio. Bio sam prilično iznerviran - rekao je istražiteljima bebin otac.

Mali Everet dobio je prelom lobanje, a iz očiju mu je curela krv. Stavljen je na aparate za održavanje života, ali njegovo malo telo nije podnelo povrede i umro je u subotu.

Otac je optužen za ubistvo prvog stepena i pod nadzorom je zbog opasnosti od samoubistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    21. oktobar 2014 | 22:33

    boze gospode!! imam cerkicu od 3 meseca i potresem se samo na pomisao da mi ispadne iz ruku. sta li je ovom kretenu u glavi,kada je hladnokrvno bacio dete??!! budaletina!!!!

  • Marko le

    21. oktobar 2014 | 22:45

    Jadno dete! A gde je majka u svemu tome?

  • Aleksandar

    21. oktobar 2014 | 22:43

    Da li je ovo moguće? Biti otac je nešto najlepše na svetu!Ja sam ponosni otac jedne male devojčice i nepostoji to što ne bih uradio za nju,ona je promenila sve i dala svemu smisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA