OVO JE NAJBOLJI POSAO NA SVETU: Plaćaju mu 8.000 evra da gleda kako raste trava!

Američka vlada ne pravi uvek najlogičnije poteze, to je opšte poznato, ali ovim su prevazišli i sami sebe

  • 6

Dok američki poreski obveznici brinu o pretnji Islamista, njihova vlada novac troši na masaže zečeva, učenje majmuna sinhronom plivanju, i bukvalno posmatrajući kako trava raste.

Republikanski senator iz Oklahome Džon Koburn u svojoj godišnjoj "Knjizi troškova" naveo je da se vlada Amerike nikada neće promeniti, ali da su poreski obveznici ti koji imaju reč.

Među sumanutim troškovima su plaćena odsustva radnika koja su iznosila 775 miliona dolara na godišnjem nivou, uništavanje municije u vrednosti od 12 milijardi, koje će koštati celih milijardu dolara, što je godišnja plata za 54.000 vojnika, kao i trošenje 10.000 dolara na posmatranje kako raste trava, ali bukvalno.

Taj projekat se odigrao na Floridi, gde je praćen rast morske trave na cela dva hektara, kao i njeno prezentovanje i objavljivanje vodiča kako najbolje uzgajivati ovu vrstu trave, pod imenom Spartina Alteniflora.

Dok se radnička klasa muči da spoji kraj sa krajem, životinje itekako uživaju. Tako je izdvojeno 387.000 dolara za masaže zečeva, 856.000 za treniranje puma na trakama za trčanje, a i odvojili su 171.000 dolara da bi posmatrali majmune kako se kockaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA