Saznajte kako možete dobiti novac iz EU fondova!

Kako dobiti sredstva iz EU fondova otkriće Ariel Milošević na besplatnom seminaru, koji u subotu, 25. oktobra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere

  • 0

Da li ste znali da HORIZON 2020, najveći program za istraživanja i inovacije u EU, ima fond od skoro 80 milijardi evra? Prema nekim procenama, Srbija ima potencijal da dobije čak 100 miliona evra godišnje iz ovog fonda. Kako da se upravo vaš projekat nađe među najuspešnijim i dobije novac?

Kako pravilno popuniti aplikaciju za konkurs, na koji način izabrati odgovarajućeg partnera za projekat, kako kreirati idealan budžet projekta? Koji troškovi se smatraju prihvatljivim na projektu, a koje nikako ne treba unositi u budžet?

Kako dobiti sredstva iz EU fondova otkriće Ariel Milošević na besplatnom seminaru, koji u subotu, 25. oktobra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere.

Milošević će objasniti i kako pravilno izračunati plate i troškove zaposlenih, koliki je dozvoljen mesečni trošak zaposlenog, te koji je optimalan iznos za dnevnice, troškove prevoza, smeštaja, i brojne druge nedoumice koje muče sve one koji traže sredstva fondova za svoje projekte. On će ukazati i na to kako jedan predlog projekta NE treba da izgleda.

Ariel Milošević ima više od 15 godina radnog iskustva, od kojih poslednjih sedam u razvoju i koordinaciji različitih regionalnih i globalnih projekata, uključujući projekte koje finansira EU. Obrazovanje je stekao u oblasti međunarodnog prava, a poseduje praktično iskustvo u upravljanju projektima, logistici i procesima snabdevanja, kao i u radu sa vladinim, nevladinim, međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom. Trenutno radi kao projekt menadžer na projektima SEERISK i ORIENTGATE ispred Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći link

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Fejsbuk naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija mogu se prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava je na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA