Ovo je najmlađi i najuspešniji prevarant na svetu (FOTO)

Španski student Nikolas Gomez Iglesijas (20) nedavno je ubedio građane Ribade da im dolazi Španski kralj na radni ručak. Mobilisana je lokalna policija, a ceremoniju dobrodošlice pripremio je gradonačelnik. Kada se kralj nije pojavio, mediji su objavili da nije došao zbog previše obaveza

  • 4

Španski student Nikolas Gomez Iglesijas (20) lažno se predstavljao kao diplomata, savetnik u vladi, tajni agent ili biznismen i od velikih kompanija izvukao 25.000 evra.

Mladić koji se skoro dve godine kretao u elitnom društvu i živeo na visokoj nozi, uhapšen je i optužen za prevaru prošle nedelje, ali je pušten da se brani sa slobode.

Nikolas, koji je sada postao miljenik Španije, potiče iz obične porodice i studira biznis, administraciju i pravo. Iako nije bogat i nema nikakve veza sa politikom, uspeo je da ubedi direktore nekoliko španskih firmi da investiraju u građevinske fondove koji ne postoje, prenosi "Informer".

Pare je koristio za najam vozača, telohranitelja i vile kako bi bio ubedljiviji u prevarama. Uspeo je uz pomoć svoje glume da uđe na niz važnih događaja zatvorenog tipa, kao što je krunisanje kralja Filipa VI s kojim se i fotografisao. Nikolas ima fotografije i sa bivšim predsednikom Španije Hozeom Marijom Anzarom i gradonačelnicom Madrida Anom Botelom.

Nedavno je u gradu Ribade ubedio građane da im dolazi Španski kralj na radni ručak. Mobilisana je lokalna policija kako bi obezbedila područje, a ceremoniju dobrodošlice pripremao je gradonačelnik. Kada se kralj nije pojavio, mediji su objavili da nije došao zbog previše obaveza.

Nikolas je uhapšen pošto je pokušao da uđe na prijem koji je organizovala američka ambasada u Madridu. U njegovom stanu pronađene su policijske značke i dokumenta sa pečatom raznih javnih službi.

Psihijatri smatraju da Nikolas verovatno ima poremećaj ličnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA