KAO U AMERIČKIM FILMOVIMA: Upao na pumpu, polio je benzinom i zapalio!

Nepoznati napadač upao je u benzisku pumpu "Knez petrol" u Jagodini i polio objekat benzinom, pa ga je zatim i zapalio

  • 10

Noćas malo pre 4 sata, u Jagodini u ulici Ribarski put bb, nepoznati napadač je upao u benzisku pumpu "Knez petrol" sivim Audijem A4 sa zatamljenim staklima.  i polio je benzinom, pa je zapalio.

Izašli su iz vozila i jedan je od njih je pištoljem zapretio radniku (20). Udario ga je pištoljem u glavu, rekao da poruči gazdi kako u Jagodini neće moći da otvori pumpu, da ima 10 sekundi da napusti objekat. Radnik je pobegao, a napadači su izvadili dve kante iz gepeka automobila. Benzinom su polili i zapalili kamion koji je stajao na benzinskoj stanici, aparate za točenje goriva i prodavnicu pumpe koja je u fazi rekonstrukcije.

Sve je brzo planulo, a vatrogasci su brzom intervencijom sprečili širenje požara na opbližnje objekte. Srećom, tankovi za gorivo kapaciteta 400.000 litara bili su prazni.

Istraga je u toku.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    23. oktobar 2014 | 10:02

    Kakvo gorivo imaju nije ni cudno

  • Novi svetski poredak

    23. oktobar 2014 | 10:55

    Prevareni radnik,100%.I neka je.

  • knez

    23. oktobar 2014 | 17:44

    Konkurencija ... pumpa ce biti otvorena u naj kracem roku. I gorivo ce biti naj jeftinije na njoj u regionu bas zbog tih sto su je zapalili.. nisu devedesete. Zakon i drzava su na prvom mestu.. od kneza zivi vise od hiljadu porodica..placa porez za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA