UMRO SLOBODAN RADULOVIĆ: Preminuo bivši direktor C marketa!

Slobodan Radulović koji je bio ključni svedok u procesu protiv Milana Beka i Miroslava Miškovića preminuo noćas posle duge i teške bolesti

  • 15

Slobodan Radulović, bivši direktor "C marketa" preminuo je noćas u svom domu, posle duge i teške bolestiRadulović je bio ključni svedok u procesu protiv Milana Beka i Miroslava Miškovića.

Jedan od najpoznatijih privrednika stare Jugoslavije, a kasnije i najtraženijih srpskih begunaca preminuo je u sedamdeset i prvoj godini života.

Dana 14. 10. 2014. Apelacionom sudu u Beogradu počela je višednevna sednica na kojoj su se razmatrale žalbe na presude izrečene optuženima u slučaju poznatom kao "stečajna mafija"na kojoj se Radulović prvi put pojavio u javnosti, nakon što  se 12. aprila predao srpskom pravosuđu nakon osam godina skrivanja.

Radulović je trebalo da svedoči protiv Miroslava Miškovića i Milana Beka u procesu, navodno nezakonitog preuzimanja C marketa, ali je zbog štrajka advokata ovaj proces bio odložen.

 

Uskoro više detalja...

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    25. oktobar 2014 | 12:22

    Ovo je neko I zeleo da se na ovakav nacin resi. Znali su od cega je bolesan I kada mu je kraj.Sada nema kljucnog coveka protiv ova dva lopova. Licno mislim da ove dve bagre likuju mozda u nekom eksluzivnom restoranu proslavljaju.Sada vidim zasto su se juce pomenule informacije da su Miskovic I Beko ostetili c market za 207 miliona .Gospodo drzavni cinovnici I politicari kao I politicari u pokusaju cuvajte ovu drzavu mnogo smo je skupo izgradili.Mnogo je zrtava I krvi polozeno za njenu slobodu.Makar pokusajte da napacenom narodu pomognete.Ako se ovako nastavi nista nam nece biti dobro.Treba izdrzati do 2016 godine.

  • Danijel

    25. oktobar 2014 | 11:16

    Sada će prestati sa štrajkom. Saučešće porodici

  • savica

    25. oktobar 2014 | 12:48

    Opasan svedok. Sklonili ga ........ i ....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA