POTRESNO: Silovana Ukrajinka na mukama, traži da njenim mučiteljima odseku testise! (VIDEO)

Internetom kruži snimak zlostavljane i spaljene tinejdžerke Oksane Makarn (18) koja se previja od bolova u bolničkom krevetu. Majku, koja je snimila video, optužili da zloupotrebljava ćerku da bi zaradila novac

  • 3

Na internetu se pojavio snimak osamnaestogodišnje Ukrajinke Oksane Makar koju su sinovi bivših vladinih funkcionera silovali, bacilli u jarak i potom zapalili. Na njemu je prikazana ukrajinska tinejdžerka koja leži u bolničkom krevetu, dok njena majka koja sedi pored nje govori kako je njena ćerka zlostavljana.

Ovo je dodatno uzdrmalo ukrajinsku javnost, koja je već ogorčena zbog načina na koji tužioci i policija vode ovaj slučaj. Na videu se vidi Oksana, koja je očigledno u velikim bolovima i koja pokušava da se pokrije čaršafom, dok joj majka Tetjana Suritovska govori da to ne radi i nekoliko puta joj ponavlja da "kaže par reči Ukrajini".

Devojka počinje da opisuje šta joj se dogodilo, ali onda brizne u plač i govori da ne može da nastavi. Kada su je pitali kako bi trebalo kazniti njene napadače, ona govori da bi im trebalo "odseći testise i njima nahraniti pse".

Na kraju, kada su je pitali kako će nastaviti dalje da živi, ona je rekla: "Kako ću živeti, živeću. To je sve".

Video koji je postavljen na Jutjub izazvao je ogorčene komentare ljudi koji se pitaju kako je majka mogla ovo da uradi svojoj kćerki.

Majka se branila protiv optužbi da troši novac koji je sakupljen za negu njene ćerke i da uzima novac od novinara u zamenu za intervjue.

Dvojica sinova bivših vladinih funkcionera, zajedno sa još jednim drugom, silovala su, a potom bacila u jarak i zapalila osamnaestogodišnju Ukrajinku Oksanu Makar. Nesrećna devojka pretrpela je opekotine na 50 odsto površine tela, zbog čega su joj lekari amputirali ruku i oba stopala.

Devojku su narednog dana pronašli građevinski radnici i posle nekoliko dana borbe lekara za njen život.

Trojica osumnjičenih su uhapšena, ali dvojica su već istog dana puštena na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Protesti su prinudili predsednika Janukoviča da javnom tužiocu naredi da se slučaj ponovo ispita, tako da su 13. marta trojica mladića ponovo uhapšena i optužena za pokušaj ubistva.

(Autor: M. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shadow

    20. mart 2012 | 14:40

    telegraf je sranje, puste vas da komentarisete a onda brisu komentare koji zele bili oni uvredljive prirode ili ne. Sloboda stampe

  • Ermin

    20. mart 2012 | 19:40

    ma Shadow kako mozes na ovakvoj temi da vodis diskusiju kako ti telegraf brise komentare...van svake pameti je ovo sto su uradili ovoj djevojci bolje reci djetetu...to treba kazniti odsijecanjem testisa i onda spaljivanje i kamenovanje javno da svi gledaju,ali mislim da bi i to malo bilo za ovakav monstruozni cin.

  • Mite

    20. mart 2012 | 21:25

    potresno, ali mislim da se nepotrebno ističe silovanje, najbitnije je nasilje , pokušaj ubistva, sadizam i diskutirati o tome da je ovaj zločin teži od recimo ubistva iz nehata vatrenim oružjem...ovo je genocidno mučenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA