PUTIN IMA RAK? Da li je ruski predsednik oboleo od karcinoma koji preživi samo 8 odsto obolelih?

Počele su da kruže glasine da lider Rusije boluje od raka kičmene moždine ili raka pankreasa zbog čega ga navodno leči lekar iz nekadašnje Istočne Nemačke koga je upoznao dok je radio za KGB u Drezdenu, ipak tvrdnje su neproverene

  • 86

U Poljskoj i Belorusiji počele su da kruže priče o tome da predsednik Rusije Vladimir Putin žuri da završi rat sa Ukrajinom jer navodno ima težak oblik raka.

Jedne glasine kažu da je u pitanju rak kičmene moždine, druge rak pankreasa koji je ujedno i najteži i najsmrtonosniji oblik ovog tipa bolesti, dok treći navodi ističu da ga leči lekar iz nekadašnje Istočne Nemačke koga je Putin upoznao dok je radio za KGB u Drezdenu, ovu priču preneo je visokotiražni američki list Njujork Post, na svom podsajtu Pejdž Siks, ipak ovu vest ne smemo uzeti "zdravo za gotovo", dok se i zvanično ne potvrdi. 

Lekar (84) čije ime nije navedeno, je prema pričama rekao da ne voli odlaske u Rusiju zbog Putinovog obezbeđenja koje je izrazito pažljivo i detaljno.

Ove glasine su otišle toliko daleko pa se priča da je lider Rusije pomilovao bivšeg oligarha Mihaila Hodorkovskog, koji je 10 godina proveo u zatvoru u Sibiru, zbog saznanja da mu je ostalo još samo tri godine života, ali i to da on želi pre svoje smrti da proširi svoju zaostavštinu (Rusiju) kao što su to uradili Petar Veliki i Staljin.

Međutim, britanski vojni veteran Krispin Blek koji sada radi kao izveštač o špijunaži i terorizmu je ranije ove godine istakao da se tračevi o Putinovom zdravlju plasiraju kako bi neki drugi ljudi pokušali na ovaj način da mu se osvete.

(Telegraf.rs / Izvor: pagesix.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Nikolic

    28. oktobar 2014 | 11:43

    Bog cuva Rusiju i Ruse i Pravoslavlje jedino i najvece.

  • Srbija u EU

    28. oktobar 2014 | 14:59

    Da se zna, jesam veliki protivnik ovog diktatora u Rusiji, ali bez obzira na to ne treba ovakve stvari pisati. Za sve poteze koje cini treba da odgovara i da mu se sudi u njegovoj zemlji Rusiji i kod njegovog naroda. Ne treba nikome prizeljkivati bolest i smrt, to nije u normalnoj i zdravoj ljudskoj svesti.

  • aleks

    28. oktobar 2014 | 11:22

    Ne postoji bolest koja sme da udari na putina.. Putine srbendo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA