Upao naoružan u školu u Lebanu, pa pretukao direktora!

Slavoljub S. je oko osam časova ušetao naoružan u kancelariju direktora Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Lebanu Dragana J. S pištoljem u ruci pretio je direktoru da će ga ubiti, jer nije ispoštovao dogovor oko zaposlenja u školi, a zatim nasrnuo na njega

  • 2

U kancelariju direktora Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Lebanu Dragana J. jutros je upao naoružani muškarac. On je, nakon kratkog raspravljanja, udario direktora pištoljem.

To je potvrdio Tanjugu načelnik Policijske uprave u Leskovcu Vladimir Žugić.

Žugić je rekao da je brzom intervencijom policije napadač uhvaćen i razoružan i da niko od zaposlenih, kao i dece u školi nije ugrožen.

Slavoljub S. je oko osam časova ušetao naoružan u kancelariju direktora škole Dragana J. S pištoljem u ruci pretio je direktoru da će ga ubiti, jer nije ispoštovao dogovor oko zaposlenja u školi, a zatim nasrnuo na njega.

Posle pretnji Slavoljub S. udario je pištoljem direktora škole po licu. Napadač je priveden u Policijsku upravu u Leskovcu i u toku je saslušanje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA