ČUO PUCANJ, PA MISLIO DA JE RANJEN: Navijač Zvezde nije upucan, ima samo ogrebotinu!

Na raskrsnici ulica Ljutce Bogdana i dr Milutina Ivkovića, pod za sada nepoznatim oklonostima, došlo je do sukoba sa navijačima Partizana koji su išli ka stadionu JNA, na utakmicu svog kluba. Usledila je kraća tuča, upotrebljen je pištolj

  • 18

Iako se u prvi mah učinilo da je ranjen, Zvezdin navijač ipak nije zadovio povrede u pucnjavi u parku kod Autokomande u sukobu Grobara i Delija koji se dogodio tokom današnjeg dana.

U prvom trenutku izgledalo je da je u levu nadlakticu upucan navijač (21) Crvene zvezde iz Valjeva. On je bio u grupi navijača koja se vraćala ka Zvezdinom stadionu sa utakmice odigrane na Vračaru.

Na raskrsnici ulica Ljutce Bogdana i dr Milutina Ivkovića, pod za sada nepoznatim oklonostima, došlo je do sukoba sa navijačima Partizana koji su išli ka stadionu JNA, na utakmicu svog kluba. Usledila je kraća tuča, upotrebljen je pištolj.

Nakon toga mladić (21) je kolima Hitne pomoći prevezen na VMA. Tamo je ustanovljeno da ima lakšu telesnu povredu, bez prostrelne i ustrelne rane.

On se prepao od pucnjave i izjavio je da je upucan jer ga je bolela ruka. Utvrđeno je da ima ogoljutinu na ruci. U toku je identifikacija svih učesnika obračuna. Pištolj iz kojeg je pucano pronađen je u kontejneru, nedaleko od mesta obračuna. U toku je identifikacija svih učesnika obračuna. 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JlZ

    29. oktobar 2014 | 20:42

    Vraćao se sa Vračara na marakanu da bi išao u Valjevo? Da nije zalutao kod Abukerkija ? Ili je ipak možda hteo preko JNA do Valjeva ? Ko reskira taj dobija. ..

  • Milorad

    29. oktobar 2014 | 19:46

    I ovaj je hteo penal! Naucio od igraca.

  • Kzn-exp

    29. oktobar 2014 | 19:21

    Od straha nema lek !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA