SUSPENDOVANA TUŽITELJKA EULEKSA: Život mi je u opasnosti!

- Rekli su mi da sam u opasnosti. Rečeno mi je da N. C. (čije je ime poznato redakciji) može da dodje do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica - rekla je suspendovana tužiteljka Euleksa Marija Bami

  • 5

Tužiteljka Euleksa Marija Bami, koja je suspendovana pošto je u prištinskoj štampi iznela tvrdnje o korupciji u toj evropskoj misiji na Kosovu, izjavila je da je sada njen život u opasnosti.

U intervju za prištinski dnevnik "Ekspres", britanska tužiteljka je rekla da je ugrožena i od Euleksa i od kriminalaca koje je poslala u zatvor.

- Rekli su mi da sam u opasnosti. Rečeno mi je da N. C. (čije je ime poznato redakciji) može da dodje do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica. Ugrožena sam i od Euleksa, oni me napadaju. Mogu biti u opasnosti od nekoliko kriminalaca koji sada slave - rekla je Bami za "Ekspres".

Ona je istakla da sve to govori da bi odbranila svoju reputaciju, a ako Euleks odluči da je uhapsi, to će morati da uradi javno, prenosi "Ekspres".

- Svaki kriminalac slavi na Kosovu... dvoje milionera privatizacije koji su bili mnogo zabrinuti, slave. Biće slavlja zato što ja nisam više na poslu. Bavila sam se slučajevima korupcije, uključujući i pitanje vozačkih dozvola, potom slučaj Ahmeta Šalje kojeg sam poslala u zatvor i ja sam sigurna da će oni da slave - rekla je tužiteljka Bami.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JB

    29. oktobar 2014 | 22:23

    Mi ti verujemo. Zat dodji kod Srba da te zastite. Mi smo uredjena i ozbiljna drzava za razliku od te kvazi-drzavice. Da smo pametni pa da je zastitimo i pomognemo da obelodani sve, ali....

  • Toce

    29. oktobar 2014 | 21:42

    A lepo ti bilo dok si uzimala lovu.

  • стрептомицин

    29. oktobar 2014 | 23:04

    Па то су ваши другари и сарадници, шта се нама жалиш?! Ни један једини злочин над Србима није расветљен, па према томе то је искључиво ваше интерно питање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA